Salta al contingut

Ens feliciten per la col·laboració durant unes inundacions

Ens feliciten per la col·laboració durant unes inundacions

Fortes pluges van provocar unes inundacions mai vistes a Europa central al juny del 2013. Per tot el seu pas per Hongria, el riu Danubi va arribar a un nivell d’aigua que mai s’havia registrat.

En vista de l’emergència, el Ministeri de Recursos Humans d’Hongria va demanar a la sucursal dels Testimonis de Jehovà del país si podien ajudar-los a previndre els efectes de la inundació. Aleshores, la sucursal va demanar a les congregacions pròximes al Danubi la col·laboració en les tasques de prevenció organitzades per les autoritats locals.

La resposta de les congregacions va ser extraordinària. Durant els dies següents, més de 900 Testimonis de 72 congregacions van ajudar a reforçar les vores del riu. Se’ls va demanar que portaren una targeta identificadora amb el seu nom, la ciutat d’on venien i les paraules “Testimonis de Jehovà”.

En una de les ciutats, un representat local de la Creu Roja d’Hongria va enviar el següent missatge a una congregació: “Teniu tot el nostre respecte i agraïment. És estrany vore persones tan unides i disposades a ajudar com vosaltres. Per no parlar dels quilòmetres que heu fet! És tot un orgull destacar el magnífic exemple que heu donat a la ciutat!”.

El president d’una organització d’ajuda humanitària, que també és membre del Parlament d’Hongria, va enviar una carta a la sucursal donant les gràcies als Testimonis per la seua bona col·laboració.