Salta al contingut

Ajudem els presos

Ajudem els presos

Cada dia, presos que estan a centres correccionals dels Estats Units escriuen nombroses cartes a les sucursals dels Testimonis de Jehovà demanant ajuda espiritual.

En resposta a estes peticions, s’han fet els preparatius necessaris perquè testimonis de les congregacions de l’àrea visiten i estudien la Bíblia amb els qui estan a les presons, hospitals estatals, reformatoris i centres de rehabilitació.

En algunes presons es dirigixen reunions de congregació de manera regular. Per exemple, en una sessió de lectura que es va fer en dos dels patis d’una presó assistiren 32 presos.

Ens anima moltíssim vore els bons resultats. Un home, que estava empresonat a l’estat d’Indiana i que havia sigut condemnat a cadena perpètua per assassinat en primer grau, va fer canvis molt evidents en la seua personalitat i es va batejar com a Testimoni de Jehovà.

Este també va ser el cas d’un altre pres que havia estat retingut en un gran centre correccional a Califòrnia. El testimoni de Jehovà que va estudiar la Bíblia amb ell va dir: «He vist quina classe de persona era abans d’estudiar la Bíblia i la transformació tan gran que ha fet per poder batejar-se».

Molts presos, per viure en harmonia amb el que diu la Bíblia, han reformat les seues vides, encara que sabien que al fer-ho es posaven en perill. Per exemple, alguns que han abandonat les seues bandes han hagut de ser aïllats o traslladats a altres centres per seguretat.

El poder que té la Bíblia de transformar la vida de les persones és tan extraordinari que els oficials de les presons es queden meravellats al vore els resultats. Alguns han donat certificats d’apreci i premis oficials al voluntariat per la ajuda que els testimonis han prestat als centres correccionals.