Salta al contingut

Vídeos que ens fan feliços

Vídeos que ens fan feliços

«Era com si Jehovà haguera llegit la ment dels pares.» Açò és el que un pare de Malàisia va dir quan va vore la sèrie de dibuixos animats Fes-te amic de Jehovà.

Des que es van publicar el primer d’estos episodis, els Testimonis de Jehovà han produït una sèrie de vídeos de dibuixos animats protagonitzats per Caleb i la seua família. Els vídeos, disponibles a jw.org, ensenyen als xiquets lliçons morals i espirituals, com per exemple perquè no han de robar i com poden orar a Déu.

El primer vídeo d’esta sèrie ja s’ha traduït a 131 idiomes perquè tots els xiquets del món es puguen beneficiar.

Una resposta molt positiva

Una mare de cinc xiquets escriu: «Des que fa unes setmanes vam rebre el DVD Escolta, obeïx i seràs feliç, ja l’hem vist unes 50 voltes».

Millie, una xiqueta de 12 anys d’Anglaterra, té un germà de 15 anys amb síndrome de Down que li diuen Thomas. Ella escriu: «Thomas té els vídeos de Caleb en el seu iPad, així els pot ensenyar a tots els seus amiguets de l’escola. Li encanten les cançons i les canta d’una manera tan dolceta que fins i tot va fer plorar a una germana de la congregació. És impressionant vore-ho!».

Ava, una xiqueta que diu que té 8 anys, 9 mesos i 25 dies, escriu: «Caleb i la seua germana són molt bons mestres, ens ensenyen un muntó!».

Mikaylah escriu: «Tinc sis anys. Moltes gràcies pel DVD Escolta, obeïx i seràs feliç. M’ha ensenyat que he d’obeir els meus pares perquè això agrada molt a Jehovà».

Dibuixos animats que ensenyen

Un jove que treballa en animació i que no és Testimoni de Jehovà va vore el vídeo Furtar està malament. Li va impressionar molt, sobretot quan es va enterar que tan sols un equip xicotet d’animadors l’havia produït. Ell mateix va dir: «Conec gent que treballa tant en estudis d’animació grans com xicotets, i de vegades em pregunte com seria treballar en llocs com eixos. Però al final del dia, tot l’esforç i faena que han fet és perquè la gent riga per un parell d’hores i ja està. Els vostres dibuixos animats canvien la vida dels xiquets, els ensenyen el que està bé i el que està malament i els ajuden a prendre bones decisions. Esteu treballant amb un bon propòsit: ajudar les persones».

Molts pares per tot el món estan molt d’acord amb açò. Una mare va escriure: «El meu fill de tres anyets, Quinn, va vore el vídeo La amistad con Jehovà. A mitan cançó, alçà la careta, em mirà, posà la maneta al seu pit i digué: “Mami, vore este vídeo m’ha posat molt content”».