Salta al contingut

JW.ORG disponible en més de 300 idiomes!

JW.ORG disponible en més de 300 idiomes!

Si selecciones el botó d’idiomes de jw.org, voràs una llista de més de 300 idiomes, cosa que no trobaràs en ninguna altra pàgina web.

Comparem eixe nombre amb les pàgines web més conegudes. Al juliol del 2013, la pàgina de l’Organització de les Nacions Unides estava disponible en 6 idiomes i Europa, la de la Unió Europea, en 24. També hi ha que considerar que Google es podia llegir en 71 llengües i la Viquipèdia en 287.

Hi ha moltes hores de treball de traducció per crear una pàgina en més de 300 idiomes. La majoria de la faena l’han feta centenars de testimonis de Jehovà per tot el món que desitgen alabar Jehovà. Per cada idioma s’organitza un equip que traduïx el text de l’anglés.

Hi ha moltes pàgines d’informació traduïdes en més de 300 idiomes a jw.org. Per eixa raó, el número total de pàgines és enorme: més de 200.000!

A més d’estar disponible mundialment, jw.org és molt popular. Ho demostra la classificació de pàgines web que compila Alexa, una companyia que analitza el trànsit de dades a Internet. En la categoria «Religió i espiritualitat» apareix una llista d’unes 87.000 webs on apareixen les de les religions majoritàries del món, editorials religioses i altres organitzacions per l’estil. En eixa llista, al juliol del 2013, jw.org anava en segona posició! La primera de la llista era un lloc comercial que dóna accés a moltes traduccions de la Bíblia.

A l’octubre del 2013, jw.org rebia una mitjana de 890.000 visitants per dia. Per la nostra part, continuarem publicant informació pràctica basada en la Bíblia i la farem disponible gratuïtament a gent de tot el món.