Salta al contingut

Gent de tot el món aprén per mitjà d’un fullet amb il·lustracions

Gent de tot el món aprén per mitjà d’un fullet amb il·lustracions

Odval viu a Mongòlia. No està segura de quina edat té, però creu que va nàixer al 1921. De ben xicoteta cuidava el ramat dels seus pares i va poder anar a l’escola tan sols un any, de manera que no sap llegir. Fa poc, gràcies a un fullet a tot color, ha arribat a conéixer Déu i ha aprés sobre el futur meravellós que els espera a aquells que escolten Déu. Tot el que li han ensenyat li ha arribat directe al cor.

El fullet, editat pels Testimonis de Jehovà al 2011, està disponible en dos versions. Les dos tenen il·lustracions molt boniques, però la diferència és que en una hi ha menys text que en l’altra.

La versió que té més text, Escolta Déu i viuràs per sempre, estava disponible en 583 idiomes al gener del 2014; l’altra versió, amb menys text, en 483. Per contrast, la Declaració Universal de Drets Humans havia sigut traduïda a 413 idiomes a l’octubre del 2013. A més a més, la distribució d’estes dos versions ha arribat prop dels 80 milions de còpies.

Al Brasil, una dona major que va acceptar molt contenta el fullet Escolta Déu va dir: «És molt bonico saber que hi ha persones que es preocupen per gent com jo. Mai havia acceptat les vostres revistes perquè no sé llegir, però m’encanta este fullet!».

Brigitte, una dona analfabeta que viu a França, va dir: «Tots els dies mire les il·lustracions del fullet».

Des de la República de Sud-àfrica, un testimoni escriu: «Encara no he trobat un fullet que ajude millor a la gent a conéixer la veritat a la comunitat xinesa. L’he considerat amb gent de diferents nivells educatius: universitaris, gent molt intel·ligent, i també amb qui a penes sap llegir. El fullet Escolta Déu i viuràs per sempre em permet donar cursos de les ensenyances bàsiques de la Bíblia ràpidament. En tan sols mitja horeta ja has posat el fonament».

Unes testimonis d’Alemanya fan un curs bíblic a una parella amb estudis. El marit es va quedar tan impressionat amb el fullet que va dir: «Per què no em vau donar este fullet abans? M’ajuda a entendre els relats i expressions bíbliques fàcilment».

Una dona sorda d’Austràlia comenta: «He viscut en un convent de monges durant molts anys. He estat a prop de gent important de l’església. Però, ningú m’havia ensenyat què és el Regne de Déu. Les il·lustracions d’este fullet m’han ajudat a entendre el que Mateu 6:10 significa».

La sucursal dels Testimonis de Jehovà del Canadà va escriure: «Després de vore el fullet Escolta Déu en krio, moltes persones de Sierra Leone es van sentir motivades a dir que els Testimonis de Jehovà estan treballant de valent per fer arribar el missatge de la Bíblia. Alguns han dit: “Vosaltres es preocupeu per la gent, a diferència de molts...”».