Salta al contingut

Una biblioteca portàtil

Una biblioteca portàtil

Al 7 d’octubre del 2013, els Testimonis de Jehovà llançaren una app per a llegir i estudiar la Bíblia que s’anomena JW Library. Esta aplicació gratuïta per a mòbils inclou sis traduccions en anglés de la Bíblia, com per exemple la Versió del rei Jaume o la revisió del 2013 de la Traducción del Nuevo Mundo de las Santas Escrituras. a

Per què es va crear JW Library?

Hui en dia, milions de persones depenen dels seus mòbils, tauletes tàctils o altres dispositius per a comunicar-se o per a treballar. Ara bé, si els usuaris ja podien accedir a informació bíblica a jw.org, per què es va crear JW Library?

Primer, l’app es pot utilitzar sense connexió a Internet una volta descarregada. I segon, l’aplicació està dissenyada expressament per ajudar els lectors a buscar els textos més fàcilment i per estudiar la Bíblia més a fons. Quines característiques té?

JW Library ajuda a estudiar la Bíblia

Quan un usuari obri JW Library per primera vegada, apareixen els llibres de la Bíblia. Si selecciona un llibre, podrà vore una taula amb els capítols que conté. D’esta manera li és possible localitzar un versicle o passatge en pocs segons. A més, l’app conté algunes característiques que ajuden a estudiar la Bíblia com per exemple:

  • Notes a peu de pàgina que mostren traduccions alternatives i informació general

  • Referències a altres textos bíblics

  • Una ferramenta que permet buscar paraules o frases

  • Una taula de continguts al començament de cada llibre

  • Una taula que indica l’escriptor de cada llibre, on i quan es va escriure, així com també el període de temps que comprén

  • Mapes, taules, línies cronològiques i diagrames a tot color

Com totes les publicacions dels Testimonis de Jehovà, pots obtindre JW Library gratis. Esta s’ha creat completament amb donacions voluntàries i ja s’ha descarregat més d’un milió de voltes (2 Corintis 9:7). Per què no te la descarregues i la proves? Beneficia’t d’esta biblioteca portàtil!

a Al gener del 2014 es va actualitzar l’app. Ara també es pot trobar un text bíblic per a cada dia i el llibre de càntics que els Testimonis de Jehovà utilitzen.