Salta al contingut

«Un regal de Déu per a la gent» exhibit a la Ciutat Tresor

«Un regal de Déu per a la gent» exhibit a la Ciutat Tresor

Cluj-Napoca, coneguda també com Ciutat Tresor, és una de les ciutats més grans de Romania. Durant la fira del llibre Gaudeamus celebrada en esta ciutat del 20 al 24 d’abril de 2016, els testimonis de Jehovà van destacar els valors morals i espirituals de la Bíblia. Van muntar un estand en la fira i van tindre ocasió de conversar amb milers d’assistents que s’acostaren a vore els vídeos, les publicacions bíbliques i les bíblies exposades.

Algunes escoles van organitzar excursions a la fira i els mestres portaren els estudiants a l’estand dels Testimonis. Els xiquets van disfrutar especialment dels dibuixos animats de la sèrie Fes-te amic de Jehovà i molts d’ells agarraren un exemplar del llibre Mi libro de historias bíblicas i del fullet Per als teus xiquets. Una monitora que va vore els dibuixos animats va dir a la companya: «Hem d’apuntar-nos la direcció d’esta pàgina web [www.jw.org] per a ensenyar tots els vídeos als xiquets».

Als estudiants més adolescents els van agradar molt els vídeos de la pissarra animada que es mostraven en tauletes electròniques. Entre els vídeos d’esta sèrie estan És amor o un capritx?, No et deixes enredrar per les xarxes socials i Acaba amb l’abús sense gastar els punys.

Un sacerdot ortodox i la seua dona van visitar l’estand vàries voltes i s’emportaren la Traducción del Nuevo Mundo de las Santas Escrituras i alguns fullets. El sacerdot va dir que estava impressionat per l’índex de paraules bíbliques que apareix a esta traducció i per les fonts tan confiables usades pels traductors. Va donar a dos Testimonis el seu número de telèfon i els va dir que es posaren en contacte amb ell per a analitzar la Bíblia més a fons.

La dona del sacerdot va preguntar on podia trobar en la pàgina jw.org informació per als xiquets i li van ensenyar la secció «Xiquets». Va vore el vídeo No digues mentires i li va agradar un muntó. Després de navegar per diferents seccions de la pàgina web, el seu marit va dir que esta és «un regal de Déu per a la gent».