Salta al contingut

Es promociona JW.ORG a la Fira del Llibre de Toronto

Es promociona JW.ORG a la Fira del Llibre de Toronto

Des del 13 al 16 de novembre del 2014, el Metro Toronto Convention Centre va acollir la Fira Internacional del Llibre de Toronto, una mostra de llibres tant en format imprés com digital. Més de 20.000 persones hi van assistir durant els quatre dies que va durar la Fira.

Entre els expositors de la Fira estaven els expositors lluminosos i interactius dels Testimonis de Jehovà. Estos tenien unes tablets per a mostrar com navegar per jw.org.

Un dels directors de la Fira va dir: “La vostra pàgina web és molt moderna. Crec que altres expositors de la Fira haurien d’aprendre de vosaltres”. Els visitants van dir que la pàgina web estava molt ben feta, que era molt fàcil navegar per ella i que hi podies trobar preguntes importants. També els va deixar bocabadats que la web poguera ajudar la gent a afrontar els seus problemes i preocupacions.

Els Testimonis de Jehovà que es van oferir com a voluntaris per a estar a l’expositor es van adonar que aquells que es paraven mai havien sentit de jw.org. La primera volta va ser allà, a la Fira. Quasi tots els visitants van agarrar una targeta de presentació o el tractat Les preguntes importants de la vida. Molts van dir que visitarien de nou la pàgina i alguns van demanar que els visitaren a sa casa els Testimonis de Jehovà.

El divendres va ser “El Dia dels Xiquets” a la Fira del Llibre. Els voluntaris van posar la pissarra animada de jw.org. Molts grups escolars i els seus professors es van parar a vore-la.

Un home de Chicago que treballa per a una companyia que imprimix bíblies va apreciar la qualitat de la Traducción del Nuevo Mundo de las Santas Escrituras. Volia posar-se en contacte amb els impressors i se li va donar una targeta de contacte.

Dels més de 700 idiomes en els quals està disponible la pàgina, els visitants la van vore en 16 idiomes: amhàric, anglés, bengalí, castellà, coreà, francés, grec, gujarati, hindi, portugués, suec, tàmil, tigrinya, urdú, vietnamita i xinés.

Un dels Testimonis que estava a l’expositor i donava la benvinguda als visitants es va adonar que hi havia una gran diferència entre parlar a la gent de la nostra pàgina web i mostrar-li-la. Va dir: “Vam tindre una oportunitat extraordinària per a mostrar la pàgina web”.