Salta al contingut

Una exhibició única sobre la Bíblia a França

Una exhibició única sobre la Bíblia a França

Milers de persones que van visitar la Fira Internacional de Rouen (al nord de França) van poder disfrutar d’una exhibició molt bonica titulada: “La Bíblia: passat, present i futur”.

Hi havia unes pantalles planes en front de l’exhibició on es podia vore un vídeo que tractava sobre alguns manuscrits de la Bíblia. Una vegada dintre, els visitants podien aprendre que la Bíblia conté consells pràctics, que és exacta pel que fa a detalls històrics, que està en harmonia amb els descobriments científics i que s’ha distribuït per tot el món.

L’exhibició també mostrava com la Bíblia ha sobreviscut fins als nostres dies i com està disponible per a milers de milions de persones en diferents formats, tant imprés com electrònic. Als visitants se’ls va donar una còpia de la Traducción del Nuevo Mundo, una versió editada pels Testimonis de Jehovà en més de 120 idiomes.

Els visitants van agrair la iniciativa que van fer els Testimonis a fi de posar la Bíblia a disposició del públic. Una treballadora jove que va anar amb un grup de jóvens va dir: “La Bíblia forma part de la nostra herència. És un llibre viu. Cada volta que la llig, trobe solucions als meus problemes”.

A una dona de 60 anys li va sorprendre que puguera tindre una Bíblia gratis. Per això, va dir: “Tots hauríem de llegir-la; a tots ens fa falta fer-ho”.