Salta al contingut

Es compartix l’esperança bíblica a París

Es compartix l’esperança bíblica a París

Delegats de 195 països es van donar cita a París (França) en la Cimera sobre el canvi climàtic de les Nacions Unides (COP21) que es va celebrar del 30 de novembre fins el 12 de desembre del 2015. Es reuniren per analitzar com reduir l’impacte de les activitats humanes en el clima mundial. Van assistir unes 38.000 persones, entre elles membres del govern, científics, ambientalistes i empresaris. Desenes de milers d’altres persones visitaren la zona d’informació pública que hi havia a prop per a informar-se sobre el canvi climàtic.

Encara que els testimonis de Jehovà no participaren en la Cimera, també estan interessats en el medi ambient. Centenars d’ells van participar en una campanya especial que es va fer a París per compartir la seua esperança bíblica de viure en un planeta lliure de contaminació.

Mentres viatjava en transport públic, un Testimoni va parlar amb un home d’origen peruà que anava vestit amb el trage tradicional. L’home els va contar que, encara que té bona salut i disfruta de viure en una zona bonica de muntanya, està preocupat pel futur del nostre planeta. Li va emocionar conéixer l’animadora esperança bíblica i, amb un gran somriure, va agarrar una targeta de contacte on figura la nostra pàgina web: www.jw.org.

Dos Testimonis van parlar amb un científic mediambiental americà en un tren. L’home es va sorprendre al saber que els testimonis de Jehovà havien rebut en dos ocasions 4 Green Globes del Green Building Initiative pel seu compromís amb el disseny i construcció d’edificis sostenibles amb el medi ambient en dos edificis nous de les instal·lacions de la sucursal dels testimonis de Jehovà a Wallkill (Nova York). També va acceptar encantat una targeta de contacte.

Impressionats per l’interés que els Testimonis manifesten pel medi ambient, molts van dir que visitarien la nostra pàgina web. Quan una delegada del Canadà va sentir que els Testimonis s’esforçaven per respectar l’àrea de nidificació dels siàlids de l’est, a Warwick (Nova York), on està situada la nova central mundial dels testimonis de Jehovà, va dir: «Abans de ser una defensora del medi ambient em dedicava a l’ornitologia. No sabia que els testimonis de Jehovà sentien tant de respecte per la fauna salvatge. Llegiré les vostres publicacions i visitaré la vostra pàgina web per conéixer-vos millor!».