Salta al contingut

Campanya mundial per a promoure jw.org

Campanya mundial per a promoure jw.org

Durant l’agost del 2014, Testimonis de Jehovà per tot el món van distribuir un tractat per a donar a conéixer la pàgina web jw.org. Quin va ser el resultat? La pàgina web va tindre uns 65 milions de visites, és a dir, un 20% més. Unes 10.000 persones de tot el món van demanar cursos bíblics a través de la pàgina web, un 67% més que el mes anterior. Esta campanya ha ajudat persones de tot el món.

Ajuda per als qui estan buscant respostes

Una testimoni de Jehovà del Canadà va saludar una dona a la que li deien Madeline mentres estaven a l’ascensor. Allà li va mostrar el tractat de la campanya Les preguntes importants de la vida. Madeline va dir que la nit passada havia estat demanant a Déu des del seu balcó que l’ajudara a trobar les respostes a estes preguntes. Abans d’això, va tocar per telèfon a diferents esglésies per a demanar un curs bíblic, però ningú li va tornar la telefonada. De seguida es va posar a estudiar la Bíblia amb els Testimonis de Jehovà.

Ajuda per als qui no coneixen la Bíblia

A les Filipines, Rowena va parlar amb un home xinés que estava parat en front d’un restaurant. Li va deixar el tractat i li va explicar que els Testimonis de Jehovà fan cursos bíblics gratuïts.

L’home va dir que mai de la vida havia vist una Bíblia. La conversa el va animar a anar a una assemblea dels Testimonis de Jehovà. També va dir que volia aprendre més sobre la Bíblia i que se la baixaria de la nostra pàgina web.

Ajuda per als sords

Guillermo, un testimoni de Jehovà sord, es va trobar amb Jorge, un excompany d’escola que també era sord. Jorge li va dir que sa mare havia faltat fa res i que tenia molts dubtes i preguntes. Llavors, Guillermo li va donar el tractat i li va contar que en jw.org podria trobar més informació en llengua de signes que respondria a moltes de les seues preguntes. A més, també el va invitar a anar a la Sala de reunions. I aixina va ser. Jorge va anar i des d’eixe dia no es perd ni una reunió, encara que viu a 60 km de la Sala.

Ajuda per als qui viuen en zones llunyanes

Tot i la gran despesa econòmica, dos matrimonis de testimonis de Jehovà van viatjar 6 hores en una xicoteta barca fins a arribar a un poblet de 280 habitants a Groenlàndia. Allí van predicar, van oferir el tractat i van mostrar un vídeo de jw.org en groenlandés. També van començar un curs bíblic amb un matrimoni que es van trobar, i ara estudien amb ells per telèfon dos voltes a la setmana.

Però no es van fer esforços només a Groenlàndia. Els Testimonis de Nicaragua també van fer plans per a distribuir el tractat a les persones que parlen mayangna a la selva caribenya. Després de viatjar durant 20 hores sense parar en un autobús que no tirava i per una carretera plena de clots, van caminar 11 hores —a vegades pel fang— per tal d’arribar als pobles. Els germans van deixar tractats i van ensenyar vídeos en mayangna. Això va deixar als habitants d’eixos pobles bocabadats i molt contents.

Estela va deixar un tractat a un home que passava per un poblet de la selva amazònica brasilera. L’home ho va agarrar, però s’ho va ficar a la butxaca sense donar-li importància. Quan ell tornava a casa, la seua barca es va espatllar i es va quedar encallat al riu. Mentres esperava l’ajuda, es va llegir el tractat. Va agarrar el telèfon i va entrar a jw.org, va llegir alguns articles i es va baixar alguns vídeos. Uns dies després va conéixer l’home d’Estela i li va demanar que li donara les gràcies a la seua dona pel tractat. Ell va dir: “Els articles que vaig llegir em van ajudar a mantindre la calma mentres esperava l’ajuda. Els meus xiquets estan encantats amb els vídeos de Caleb. Continuaré visitant jw.org”.