Salta al contingut

La Junta Directiva dóna ànim als Testimonis de Rússia i Ucraïna

La Junta Directiva dóna ànim als Testimonis de Rússia i Ucraïna

“Vam sentir que ens donaven molt d’amor!” Això va ser el que va dir una dona ucraïnesa quan va escoltar una carta important que va llegir Stephen Lett de la Junta Directiva dels Testimonis de Jehovà. Ella era una dels 165.000 Testimonis que van escoltar el germà Lett durant la seua visita a Ucraïna el cap de setmana del 10 i 11 de maig del 2014.

La lectura d’eixa carta i diversos discursos bíblics es van interpretar a cinc idiomes i es van retransmetre a 700 Sales de Reunions de tota Ucraïna.

En eixe mateix cap de setmana, Mark Sanderson (també membre de la Junta Directiva) va llegir la mateixa carta durant un programa presentat a Rússia. El programa es va traduir a 14 idiomes i el van poder escoltar 180.413 Testimonis de més de 2.500 congregacions de Rússia i Bielorússia.

La carta de la Junta Directiva estava dirigida a les congregacions de Rússia i Ucraïna. El germà Sanderson la va llegir en rus, i això va motivar a la sucursal dels Testimonis de Rússia a escriure: “L’interés que la Junta Directiva ha mostrat per les congregacions d’esta part del món ha arribat al cor dels germans. Va ser com rebre una enorme abraçada de la Junta Directiva”.

El propòsit de la carta era consolar i enfortir els Testimonis d’esta zona, on hi ha hagut molts conflictes polítics. Va animar els germans a mantindre’s neutrals i a seguir el principi bíblic de no ficar-nos en els assumptes polítics (Joan 17:16).

Amb això en ment, la Junta Directiva va recordar als germans la importància de cultivar la seua relació amb Jehovà a través de l’oració i de l’estudi i la meditació de la Paraula de Déu. També se’ls va recordar que, siguen quines siguen les proves que afronten, poden confiar en la promesa que Déu fa a Isaïes 54:17: “Qualsevol arma forjada contra tu no servirà de res”.

La carta concloïa amb estes paraules: “Vos estimem moltíssim. Podeu estar segurs que sempre pensem en vosaltres i que orem a Jehovà per vosaltres”.

La sucursal de Ucraïna va dir el següent pel que fa a les visites: “Els germans estan molt agraïts per tot l’amor i l’atenció que els ha donat la Junta Directiva. Que els germans Lett i Sanderson estigueren el mateix cap de setmana a Ucraïna i Rússia, respectivament, és una mostra de la unitat del poble de Déu. Això també va demostrar als germans com es preocupen per ells Jehovà i Jesús. Tots pensem el mateix: esta visita s’ha fet al temps oportú. Ara tenim forces per a continuar servint Jehovà no importa les dificultats que ens vinguen”.