Salta al contingut

Atlanta dóna la benvinguda als Testimonis de Jehovà

Atlanta dóna la benvinguda als Testimonis de Jehovà

“Felicite els membres de la vostra organització per les ganes i la passió que posen al servir el Regne de Déu. Apreciem i valorem moltíssim els esforços altruistes que es fan per altres testimonis de Jehovà i per la comunitat.”

Això és el que va dir en una carta Kasim Reed, l’alcalde d’Atlanta (Geòrgia, Estats Units). Va donar la benvinguda als testimonis de Jehovà que van assistir a les tres grans assemblees que s’hi van celebrar.

A més, l’ajuntament d’Atlanta va fer un comunicat per a donar la benvinguda als delegats de l’assemblea. En este es podia llegir: “Hi ha uns aproximadament huit milions de testimonis de Jehovà per tot el món, de centenars d’ètnies i idiomes diferents, però [...] amb un sol objectiu. [...] Honorar Jehovà, el Déu de la Bíblia i el Creador de totes les coses”.

En juliol i agost del 2014 es van celebrar tres assemblees a Atlanta: dos en anglés i una en castellà. Van vindre delegats de almenys 28 països. El programa en anglés es va interpretar simultàniament en rus i japonés. Aixina se’n van poder aprofitar les delegacions d’eixos països. L’assistència total de les tres assemblees va ser de 95.689 persones.

Durant el 2014, els Testimonis de Jehovà van organitzar 24 assemblees internacionals en nou països, incloses les 16 ciutats dels Estats Units.