Salta al contingut

Assemblees especials dels Testimonis de Jehovà en set països

Assemblees especials dels Testimonis de Jehovà en set països

Els Testimonis de Jehovà van celebrar assemblees especials al Brasil, Costa Rica, Hong Kong, Irlanda, Israel, Nova Zelanda i Suècia. La primera assemblea d’esta sèrie va ser a Suècia al juliol del 2012, i les tres últimes, a Costa Rica i Nova Zelanda, al gener del 2013.

De la mateixa manera que en altres assemblees de tres dies que els Testimonis fan cada any, el programa de les assemblees especials té discursos, demostracions i representacions dramatitzades.

Per a estes assemblees van vindre delegats d’altres països. Abans i després de l’assemblea, van tindre l’oportunitat de disfrutar de tours organitzats per vore el país.

Un delegat a l’assemblea del Brasil va dir: “Va ser molt emocionat vore el gran amor i l’hospitalitat dels germans. Era com si, de repent, la meua família s’haguera multiplicat”.

Un altre delegat que va assistir a l’assemblea de Hong Kong va comentar: “Em va tocar el cor vore les cares, els somriures i els ulls plens de llàgrimes dels germans que van rebre les noves publicacions en mandarí. I com les agarraven amb força contra el seu pit!”.

Tots els anys, els Testimonis de Jehovà celebren grans assemblees per tot el món i milions hi assistixen.

Estes ocasions donen als assistents l’oportunitat de disfrutar de l’amor, l’alegria i la pau de la nostra germandat mundial. I això es veu molt bé en les assemblees especials i internacionals. En el descans, poden xarrar, menjar, donar-se regalets, intercanviar les dades de contacte, fer-se fotos i saludar-se.

Com en totes les assemblees, tots són benvinguts, inclús els qui no són Testimonis.