Salta al contingut

Primer àlbum de fotos de Warwick (de maig a agost del 2014)

Primer àlbum de fotos de Warwick (de maig a agost del 2014)

Els Testimonis de Jehovà estan construint la seua nova central mundial a Warwick, Nova York. Des del mes de maig fins al mes d’agost del 2014, les obres han avançat significativament pel que fa al taller de vehicles, l’edifici d’oficines i de servicis, i els edificis de vivendes C i D. Mira les fotos d’este àlbum que mostren tot el treball que s’ha fet durant este període d’intensa activitat.

Imatge de com serà el complex de Warwick. Orde en el sentit de les agulles del rellotge:

  1. Taller de vehicles

  2. Pàrquing per a visitants

  3. Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

  4. Edifici de vivendes B

  5. Edifici de vivendes D

  6. Edifici de vivendes C

  7. Edifici de vivendes A

  8. Oficines / Edifici de servicis

1 de maig del 2014: Warwick

Des del sud-oest, mirant cap al nord del complex, es veu el llac de Sterling Forest (Blue Lake). En primer pla, es veu que estan treballant en el soterrani de l’edifici de vivendes D. Prop del llac, es prepara l’encofrat de l’edifici C.

14 de maig del 2014: Centre annex de prefabricació

Uns operaris fan el muntatge d’un bany prefabricat que s’instal·larà en les habitacions dels edificis de vivendes. Este bany té la seua pròpia estructura, plaques de pladur, sistema de ventilació, instal·lació de fontaneria i electricitat, i una cavitat per a posar una banyera. Es completarà quan s’acoble en l’habitació corresponent.

22 de maig del 2014: Taller de vehicles

Uns fontaners treballen en el soterrani. Mentres dure l’obra, este espai s’utilitzarà per servir el menjar a uns 500 treballadors, i en altres zones s’acomodaran uns 300 més. Quan l’obra estiga a punt d’acabar-se, estos menjadors provisionals desapareixeran i l’edifici s’acabarà de preparar per a ser el taller de vehicles.

2 de juny del 2014: Taller de vehicles

Un grup de treballadors escampen una terra especial per a tapar la coberta amb vegetació, així es reduix l’impacte ambiental. Esta classe de sostre estalvia energia, absorbix part de l’aigua de les pluges, frena la velocitat del seu descens i, a més, en filtra els factors contaminants.

5 de juny del 2014: Edifici d’oficines i de servicis

Este gran edifici estarà format per tres parts, i en total tindrà una superfície de 42.000 metres quadrats. Ací es veu els treballadors d’una contracta posant la ferralla dels pilars.

18 de juny del 2014: Taller de vehicles

Uns treballadors utilitzen un bufador de propà per a col·locar tela asfàltica. Porten uns arnesos que els protegixen de possibles caigudes.

24 de juny del 2014: Edifici de vivendes C

S’instal·len màquines i conductes prefabricats de refrigeració, de calefacció i de ventilació. Un 35% de les persones que treballen a les obres de Warwick són dones.

11 de juliol del 2014: Montgomery, Nova York

En febrer del 2014 es van adquirir estes instal·lacions que ara s’utilitzen per a emmagatzemar material i com a centre de prefabricació. Té una superfície de 20.000 metres quadrats. Els objectes blancs que es veuen dalt a la dreta de la foto són els banys prefabricats que ja estan a punt per a ser enviats.

24 de juliol del 2014: Edifici de vivendes C

Es veu, en primer pla, el cantó nord-est de l’edifici de vivendes C. Ací viuran uns 200 voluntaris de la central mundial. El tamany de la majoria de les vivendes serà de 30 a 55 m2, i inclourà una cuina xicoteta, un bany i un balconet.

25 de juliol del 2014: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

S’està preparant el terreny per a la construcció. Dalt, a l’esquerra de la foto, es veu una trituradora que trenca la pedra que s’utilitzarà després en les obres. Quan s’acabe el projecte s’hauran remogut uns 260.000 m3 de terra de l’emplaçament de Warwick. De mitjana s’utilitzen, cada dia, 23 camions dúmper.

30 de juliol del 2014: Taller de vehicles

Sembrant plantes a la coberta de l’edifici.

8 d’agost del 2014: Warwick

Fotografia obtinguda des del braç d’una grua situada en l’edifici de les oficines, mirant cap al sud-oest. Baix, a l’esquerra de la foto, es veu el pàrquing per als visitants que cada dia s’ompli amb els cotxes dels voluntaris que venen a treballar. Alguns d’ells han viatjat fins a 12 hores per treballar tan sols 3 o 4 dies.

13 d’agost del 2014: Taller de vehicles

El menjador provisional ja està quasi a punt. Els treballadors podran vore, a través d’uns monitors que encara no s’han instal·lat, i sentir, gràcies a uns altaveus penjats del sostre, el Programa Espiritual Matinal així com altres programes retransmesos des de la sucursal dels Estats Units.

14 d’agost del 2014: Edifici d’oficines i de servicis

Es tira el formigó de la planta baixa. A la dreta, un treballador està utilitzant una màquina de vibració que lleva les bosses d’aire que es puguen formar en el formigó, i permet que quede ben repartit i compacte.

14 d’agost del 2014: Edifici d’oficines i de servicis

Xarxa elèctrica que quedarà sepultada baix la llosa del soterrani de l’edifici.

14 d’agost del 2014: Edifici d’oficines i de servicis

El paviment de la planta baixa ja està quasi acabat. Han fet falta uns 540 m3 de formigó, que fins ara és la quantitat més elevada de tot este projecte. El formigó s’ha preparat en una planta processadora in situ, i ha sigut transportat per huit formigoneres i dos bombes de formigó. S’ha abocat tot en unes cinc hores i mitja. Al mig de la fotografia es veu una torre on va una de les escales de l’edifici.

14 d’agost del 2014: Edifici de vivendes C

Es construïx un parapet de protecció en la coberta de l’edifici. Darrere es veu com ja estan en preparació els fonaments de l’edifici de vivendes A.

15 d’agost del 2014: Edifici de vivendes C

S’utilitza una grua per a pujar un bany prefabricat al tercer pis. En les obres de Warwick es dóna prioritat a la prefabricació, així es reduïxen despeses i no es congestiona la zona on es fan les obres. A més, es guanya temps en la construcció.

20 d’agost del 2014: Edifici de vivendes C

Treballadors d’una empresa contractada instal·len panels de formigó prefabricats d’una alta eficiència energètica. Els panels ja venen tenyits, per tant no necessiten pintura ni tampoc molt de manteniment. Es poden col·locar ràpidament, cosa que permet respectar els terminis de l’obra.

31 d’agost del 2014: Warwick

Vista des del sud-oest. En primer pla, es veu l’armadura d’un dels pisos de l’edifici de vivendes D. Darrere està l’edifici C que ja està pràcticament acabat.