Salta al contingut

Quint àlbum de fotos de Warwick (de setembre del 2015 a febrer del 2016)

Quint àlbum de fotos de Warwick (de setembre del 2015 a febrer del 2016)

En este àlbum de fotos podràs vore com va avançar la faena en la nova central mundial dels testimonis de Jehovà, i com els voluntaris van donar suport al treball de construcció entre setembre del 2015 i febrer del 2016.

Imatge de com serà el complex de Warwick. Orde en el sentit de les agulles del rellotge:

  1. Taller de vehicles

  2. Pàrquing per a visitants

  3. Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

  4. Edifici de vivendes B

  5. Edifici de vivendes D

  6. Edifici de vivendes C

  7. Edifici de vivendes A

  8. Oficines / Edifici de servicis

7 d’octubre del 2015: Complex de Warwick

Es transporta un arc per al pont d’una zona pantanosa al lloc on s’instaŀlarà. Uns neumàtics van amortir l’arc quan el descarregaren d’un camió. El pont protegix una zona pantanosa sensible al medi.

3 d’octubre del 2015: Oficines / Edifici de servicis

Una teulada ecològica, coberta amb un tipus de planta amb fulles suculentes anomenada crespinell, canvia de color abans d’hibernar. Hi ha 16 varietats de crespinell plantades a les teulades. Les teulades ecològiques ajuden el medi ambient al controlar l’aigua torrencial, reduïxen el consum d’energia i sols necessiten que se’ls lleve la mala herba per a estar sanes.

13 d’octubre del 2015 / Edifici de vivendes D

Un fuster instaŀla la motlura de la cuina d’una de les habitacions. A finals de febrer del 2016, el departament de fusteria havia instaŀlat més del 60% dels armaris de cuina.

16 d’octubre del 2015: Oficines / Edifici de servicis

Els electricistes instaŀlen llums led per a iŀluminar el logotip de la Watch Tower que hi ha a la torre de l’atri.

21 d’octubre del 2015: Oficines / Edifici de servicis

L’edifici d’oficines i servicis, junt amb la torre de l’atri i el vestíbul, iŀluminats per la nit. La torre oferirà als visitants una vista única de Warwick i dels seus voltants.

22 d’octubre del 2015: Complex de Warwick

Uns obrers preparen un accés per als vehicles d’emergència. Ho fan preparant la base i abocant-li formigó. Les peces d’arpillera que es veuen al fons reduixen l’erosió durant la construcció.

9 de novembre del 2015: Oficines / Edifici de servicis

Uns treballadors instaŀlen una claraboia prefabricada damunt d’un ascensor del vestíbul. Hi ha 11 claraboies en l’edifici d’oficines i servicis que permeten l’entrada de llum natural.

16 de novembre del 2015; Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

Un soldador talla una canonada d’acer al carboni per al sistema de refrigeració de l’aigua amb una màquina de bisellar oxiacetilènica.

30 de novembre del 2015: Oficines / Edifici de servicis

Una fustera instaŀla l’ampit d’una finestra. Quan s’haja anivellat i assegurat el pladur, s’instaŀlarà el prestatge.

17 de desembre del 2015: Complex de Warwick

Es coŀloca l’empedrat en un dia plujós. A la dreta de la foto, es veu una anivelladora blanca que aplana dos capes de conglomerat. En primer pla, una excavadora coŀloca les llambordes. A l’esquerra, una lona de plàstic cobrix la capa superficial de terra per a protegir-la.

24 de desembre del 2015: Complex de Warwick

Unes treballadores passen els cables de mig voltatge a una subestació elèctrica, la qual proveïx electricitat a tot el complex de Warwick.

5 de gener del 2016: Oficines / Edifici de servicis

Un treballador acaba l’estructura de la coberta del pas que connecta el pàrquing per a visitants amb l’edifici d’oficines i servicis. Esta coberta protegirà els visitants de la pluja i la neu.

5 de gener del 2016: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

Un tècnic ajusta la configuració d’una caldera al panell de control. Ja estan instaŀlades les quatre calderes de Warwick.

8 de febrer del 2016: Oficines / Edifici de servicis

Uns mecànics instaŀlen eixugadores a la llavaneria. Estes tenen una capacitat que osciŀla entre els 6 i els 45 kg. Les llavadores s’instaŀlaran a la paret esquerra.

8 de febrer del 2016: Instal·lacions de Tuxedo

Gerrit Lösch, un membre de la Junta Directiva, conduïx l’estudi de La Atalaya de la família Betel. El programa s’emet als altres llocs on s’allotgen els treballadors de Warwick.

19 de febrer del 2016: Edifici de vivendes A

El departament d’interiors porta moqueta a un dels edificis de vivendes. Es van demanar uns 65.000 m2 de moqueta per a Warwick.

22 de febrer del 2016: Complex de Warwick

Entre setembre del 2015 i febrer del 2016 es van rebre les cèdules d’habitabilitat dels edificis de vivendes C i D, cosa que permetia allotjar treballadors allí. Es van instaŀlar tots els ascensors. Es van acabar les obres del carrer Residence Drive, inclús l’empedrat i, gràcies a que l’hivern no va ser molt fred, es van avançar els treballs de jardineria.

24 de febrer del 2016: Edifici de Manteniment / Pàrquing de residents

Un membre de l’equip de sostres camina amb xanques per a instaŀlar l’estructura del sostre. El departament de parets i sostres s’encarrega de fer les estructures, aïllar, coŀlocar i acabar el pladur, i revestir les juntes amb material resistent al foc.