Salta al contingut

Sisé àlbum de fotos de Warwick (de març a agost del 2016)

Sisé àlbum de fotos de Warwick (de març a agost del 2016)

En este àlbum de fotos pots vore el progrés dels treballs a la nova central mundial dels Testimonis de Jehovà i com els voluntaris treballen en la construcció entre els mesos de març i agost del 2016.

Imatge de com serà el complex de Warwick. Ordre en el sentit de les agulles del rellotge.

  1. Edifici de manteniment de vehicles

  2. Pàrquing per a visitants

  3. Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

  4. Edifici de vivendes B

  5. Edifici de vivendes D

  6. Edifici de vivendes C

  7. Edifici de vivendes A

  8. Oficines / Edifici de servicis

16 de març: Warwick

Paisatgistes descarreguen roures i aurons a la zona del pàrquing corresponent. A Warwick s’han plantat més de 1400 arbres.

23 de març: Edifici per al manteniment de vehicles

El personal de Warwick celebra el Sopar del Senyor. Hi assistiren un total de 384 persones; este esdeveniment es commemora anualment pels testimonis de Jehovà de tot el món.

15 d’abril: Warwick

Els fusters col·loquen les finestres a la sala de recepció. El personal de recepció donarà la benvinguda als visitants, a més de vigilar la propietat i controlar el flux dels vehicles que entren i isquen de la zona.

19 d’abril: Oficines / Edifici de servicis

Un equip d’instal·ladors de moqueta, format per un pare i un fill, col·loquen una moqueta en un corredor de la segona planta. A les zones públiques, la moqueta es col·loca a trossos perquè és més fàcil de reemplaçar.

27 d’abril: Oficines / Edifici de servicis

Els fusters posen mampares desmuntables per a oficina. Estes mampares permeten redissenyar els espais de la oficina segons faça falta.

10 de maig: Oficines / Edifici de servicis

Un treballador prepara la col·locació del sanitari i de les mampares als banys per als visitants, situats al costat de la sala de recepció.

26 de maig: Warwick

En un simulacre, l’equip de resposta d’emergències es prepara per a apagar un foc. Esta preparació ajuda els bombers de Betel a protegir el personal i els edificis, la qual cosa contribuïx a reduir el treball dels servicis d’emergència locals.

30 de maig: Oficines / Edifici de servicis

Un cambrer ajuda als treballadors de Warwick a ocupar els seus llocs en el menjador principal, un poc abans que comence el primer Programa Espiritual Matinal.

31 de maig: Edifici de manteniment / Pàrquing per a residents

Una fustera utilitza un làser per a anivellar un dels més de 2500 cartells que donaran indicacions als residents i als visitants.

1 de juny: Oficines / Edifici de servicis

Un soldador col·loca passamans en l’escala principal que va des del vestíbul fins l’auditori. La manta resistent al foc que apareix a la part inferior de la foto protegix els acabats dels voltants.

9 de juny: Oficines / Edifici de servicis

Un membre del departament de Parets i Sostres acaba la paret del corredor que porta a l’exposició «Fe en acció», una de les tres exposicions autoguiades per als visitants. El disseny de cada galeria destaca el tema de cada exposició.

16 de juny: Edifici de manteniment per a vehicles

Els treballadors preparen el sòl de ciment per a fer-lo més dens. El procés de densificació segella el formigó, el fa més resistent a les marques de pols i de pneumàtics, i és més fàcil de mantindre.

29 de juny: Oficines / Edifici de servicis

Un equip de fusters instal·la un sostre de fibra de vidre sobre l’entrada del vestíbul. Els panells translúcids projecten la llum natural sobre l’entrada principal.

29 de juny: Oficines / Edifici de servicis

Un equip format per un matrimoni col loca uns taulells de granit a l’entrada de l’exposició «La Bíblia i el nom diví».

6 de juliol : Oficines / Edifici de servicis

Un fuster col·loca un dels 1.018 seients que formen part de l’auditori principal. Ací se celebrarà l’estudi de La Atalaya i altres programes espirituals per a la família Betel.

9 de juliol : Oficines / Edifici de servicis

Al vestíbul principal, fusters, electricistes i altres treballadors col·loquen un cartell de benvinguda il·luminat per als visitants.

13 de juliol : Oficines / Edifici de servicis

Dos membres de l’equip de suport per a la construcció subministren aigua als treballadors al vestíbul principal. Es recorda amb freqüència als equips de construcció que s’han de mantindre hidratats especialment quan fa calor.

19 de juliol : Oficines / Edifici de servicis

Un fuster col·loca unes vitrines que albergaran les bíblies per a l’exposició «La Bíblia i el nom diví». L’exhibició inclourà algunes bíblies addicionals i objectes relacionats amb la Bíblia.

22 de juliol : Oficines / Edifici de servicis

Amb l’ajuda d’un dibuix projectat a la paret, un fuster fixa imatges d’Austràlia i les illes del sud-est asiàtic en un mapa situat al vestíbul principal. El nom «testimonis de Jehovà» apareix a la paret en quasi 700 idiomes.

23 de juliol : Oficines / Edifici de servicis

Membres de la família Betel assistixen a una sessió d’orientació. Estes sessions foren dissenyades per a donar la benvinguda i orientar als futurs betelites de Warwick i per advertir-los dels riscos de seguretat que encara hi han.

17 d’agost: Estudi de JW Broadcasting

Aparelladors pengen les llums i les estructures de suport sobre l’escriptori del presentador de JW Broadcasting. La majoria dels elements s’han portat de Brooklyn, on estava ubicat abans l’estudi de gravació.

24 d’agost: Warwick

Un electriciste instal·la una nova pancarta amb il·luminació led a l’entrada principal. A l’1 de setembre, molts departaments de la central mundial estaven operatius des de Warwick.