Salta al contingut

Tercer àlbum de fotos del Regne Unit (de setembre del 2016 a febrer del 2017)

Tercer àlbum de fotos del Regne Unit (de setembre del 2016 a febrer del 2017)

En este àlbum de fotos podràs vore com han avançat les obres de la nova sucursal dels testimonis de Jehovà del Regne Unit entre setembre del 2016 i febrer del 2017.

13 de setembre del 2016: Lloc on anirà la nova sucursal

Una excavadora deposita terra dins d’un camió basculant. Esta terra s’ha extret i s’ha traslladat des d’un altre lloc del perímetre de la construcció.

15 de setembre del 2016: Àrea principal de servicis

Membres del departament d’electricitat protegixen uns cables de dades. Este edifici s’utilitzarà temporalment com a oficines, i també com a menjador durant la construcció de la nova sucursal ubicada en les proximitats.

19 de setembre del 2016: Lloc on anirà la nova sucursal

Vista aèria en la qual es pot vore la que serà la nova rotonda i el camí principal d’accés a la sucursal. A l’esquerra de la rotonda anirà un jardí i un estany, amb un mirador per als residents i els visitants.

3 de novembre del 2016: Lloc on anirà la nova sucursal

El formigó que hi havia en este terreny es triturarà i es reutilitzarà en la construcció de carreteres dins del recinte.

4 de novembre del 2016: Lloc on anirà la nova sucursal

En primer pla, es pot vore la construcció de camins temporals i d’altres permanents. Es gasten rotllos de membrana geotèxtil blanca, un material permeable que estabilitza la base dels camins. En la part dreta i superior de la imatge, es veu una piconadora compactant el sòl abans de posar esta membrana.

5 de novembre del 2016: Reunió regional per a la construcció de la sucursal

Punt d’informació per a voluntaris en una de les 18 reunions regionals que el Comité del projecte de construcció ha fet per tot el Regne Unit i Irlanda. Més de 15.000 testimonis hi assistiren i molts d’ells s’oferiren voluntaris per al projecte.

28 de novembre del 2016: Lloc on anirà la nova sucursal

Dos paisatgistes adoben un salze blanc recent plantat, un dels més de 700 arbres del recinte. L’estany d’atenuació està dissenyat per a reduir inundacions causades per pluges torrencials, emmagatzemant l’aigua i després alliberant-la de manera controlada.

5 de desembre del 2016: Lloc on anirà la nova sucursal

En un dia de boira, els treballs de moviment de terra augmenten en la fase final de l’anivellament del sòl. En total, els treballadors d’empreses externes van excavar i van traslladar uns 160.000 metres cúbics de material. S’ompliren més de 10.000 camions basculants com els de la foto.

6 de desembre del 2016: Lloc on anirà la nova sucursal

L’equip de paisatgistes conrea la terra per plantar una bardissa que vorege el jardí d’espècies autòctones. Este jardí i la zona que l’envolta contindrà 11 espècies d’arbres diferents i 16 varietats de plantes, totes elles originàries de la zona.

19 de desembre: Edifici de vivendes

A l’esquerra de la foto, una barrinadora fa un forat per als fonaments. Primerament, la barrina, que està buida per dins, forada el sòl. A continuació, es bombeja el formigó a través de la mossa de la barrina abans de retirar-la. Finalment, tal com es veu al centre de la foto, treballadors d’empreses externes acoblen la ferralla al formigó abocat per completar el fonament. S’han construït més de 360 pilons en els fonaments dels edificis de vivendes.

29 de desembre del 2016: Lloc on anirà la nova sucursal

En un matí de molt de fred, un fontaner connecta una canonada que portarà el subministrament d’aigua a les oficines temporals.

16 de gener del 2017: Lloc on anirà la nova sucursal

Una excavadora frontal retira la runa i el llot acumulats d’un estany de dins del recinte. Alguns d’estos estanys estaven en mal estat i necessitaven ser restaurats. Les millores estructurals realitzades a les vores dels estanys els protegiran de l’erosió i reduiran el risc d’inundacions. Més de 2.500 peixos es van traslladar amb molta cura a altres estanys del recinte abans de començar amb les faenes de restauració.

17 de gener del 2017: Edifici de vivendes

Vista aèria de la zona des de l’est. En primer pla, s’està duent a terme la primera fase de fonamentació de dos edificis de vivendes. A la part inferior dreta, es poden vore els pilons de cimentació. A la part inferior esquerra, ja s’han abocat les diferents capes de formigó. En el centre, una barrinadora continua fent forats per a més pilons.

23 de gener del 2017: Lloc on anirà la nova sucursal

Al Centre de visitants, un membre de l’equip d’acabats tapa les juntes d’un marc abans de pintar. Ací, els visitants podran vore una exposició amb detalls del projecte i el progrés de les obres des d’una plataforma elevada.

14 de febrer del 2017: Edifici de vivendes

La corona de gir, que permet la rotació de la grua torre, és coŀlocat al seu lloc. Esta grua té una alçada de 40 metres i pot alçar un pes de 16 tones.

15 de febrer del 2017: Edifici de vivendes

Els pilons de formigó es retallen al nivell que toca. Les varilles que sobreïxen del centre de cada piló s’uniran amb les diferents capes de formigó quan estes s’aboquen.

17 de febrer del 2017: Lloc on anirà la nova sucursal

Els electricistes instaŀlen un dels dos cartells JW.ORG en les parets revestides de pissarra que flanquegen l’entrada a la sucursal.

17 de febrer del 2017: Lloc on anirà la nova sucursal

Des d’un punt elevat es veu la rotonda d’entrada ja finalitzada i transitada. A la part superior esquerra, els cartells JW.ORG recent instaŀlats indiquen la ubicació de la sucursal. Quan es finalitzen l’estany d’atenuació i el jardí d’espècies autòctones, l’entrada de la sucursal estarà totalment acabada.

24 de febrer del 2017: Edifici de vivendes

Amb un braç de 65 metres, la grua torre abastix l’àrea que ocuparan quatre dels cinc edificis de vivendes. En primer pla, treballadors d’empreses externes aboquen una capa de formigó per a l’estacionament de vehicles en el soterrani d’un dels edificis. La ferralla d’acer reforçat ja està en el lloc on aniran els pilars i els murs de contenció de l’edifici.