Salta al contingut

Sext àlbum de fotos del Regne Unit (de març a agost del 2018)

Sext àlbum de fotos del Regne Unit (de març a agost del 2018)

En este àlbum de fotos podràs vore com han avançat les obres de la nova sucursal dels testimonis de Jehovà al Regne Unit entre març i agost del 2018.

  1. Edifici de producció nord

  2. Edifici de producció sud

  3. Edifici d’oficines

  4. Edifici de vivendes A

  5. Edifici de vivendes B

  6. Edifici de vivendes C

  7. Edifici de vivendes D

  8. Edifici de vivendes E

  9. Edifici de vivendes F

8 de març del 2018: Lloc on anirà la nova sucursal

Una membre de l’equip ambiental examina el nivell de pH a l’aigua de l’estany d’atenuació que hi ha al costat de l’entrada principal. Estes proves ajuden a comprovar que les mesures preses per a controlar els contaminants estiguen funcionant correctament.

13 de març del 2018: Edifici de vivendes B

Una aprenenta s’ensenya a instaŀlar taulers de protecció per al mal oratge. Estos taulers, amb l’aïllament i la façana de rajola, conformen les parets exteriors dels edificis de vivendes.

5 d’abril del 2018: Edifici de producció sud

Un rodet compacta la base d’una carretera preparant-la per a l’asfalt. Esta secció de la carretera al costat de l’edifici de producció sud completa un cercle que rodeja tot el complex.

1 de maig del 2018: Edifici d’oficines

Vista aèria des del nord-oest. La grua torre que es veu en primer pla es troba en l’àrea de recepció del complex d’oficines. A la dreta està la llosa de base de l’edifici d’oficines, i a l’esquerra els fonaments per a la cuina, el menjador i l’auditori. El mirador en la part superior a la dreta s’ha recoŀlocat per a donar als visitants una vista panoràmica de la construcció.

9 de maig del 2018: Edifici d’oficines

Es coŀloquen les estructures d’acer del sostre, formant el marc metàŀlic de la cuina, el menjador i la secció de l’auditori del complex d’oficines.

14 de maig del 2018: Edifici d’oficines

Una membre de l’equip ambiental supervisa les excavacions a prop d’un arbre protegit. Els paisatgistes han evitat danys a l’instaŀlar una barrera física al voltant de les arrels de l’arbre. Altres arbres tenen les seues arrels protegides per una àrea tancada en la qual no es permet construir.

24 de maig del 2018: Edifici de vivendes E

Un paisatgiste coŀloca gespa per la vorera d’un camí. Les estaques mantenen la gespa en posició mentre les arrels creixen.

19 de juny del 2018: Edifici de vivendes D

Una pintora aplica un número d’identificació als panells de fusta decoratius del tercer pis. Al mes següent, els treballadors de la construcció començaren a mudar-se a l’edifici de vivendes D.

20 de juny del 2018: Edifici d’oficines

Uns contractistes descarreguen i coŀloquen un panell per a una escala de formigó prefabricada.

26 de juny del 2018: Edifici d’oficines

Membres d’un equip d’algepsers gasten elevadors de tisora per a coŀlocar al sostre el marc de la paret del passadís. A la dreta, l’equip mecànic utilitza un elevador per a instaŀlar part del sistema HVAC (calefacció, ventilació, i aire condicionat).

10 de juliol del 2018: Edifici d’oficines

Membres de l’equip mecànic instaŀlen abraçadores per a les canonades baix de l’àrea de recepció del complex d’oficines.

10 de juliol del 2018: Edifici de producció

Els treballadors instaŀlen una canal de drenatge entre l’edifici de producció nord i l’edifici de producció sud.

17 de juliol del 2018: Edifici d’oficines

Contractistes coŀloquen la secció final del parapet del sostre fora del menjador. La columnata de baix conduïx a l’edifici de vivendes A.

19 de juliol del 2018: Edifici de producció sud

Es fixen les bigues d’acer. Este edifici allotjarà tallers i oficines.

2 d’agost del 2018: Lloc on anirà la nova sucursal

Vista aèria des del nord-oest. En el centre a la dreta, veiem que el marc d’acer de l’edifici de producció sud està complet i l’instaŀlació de la façana està avançant. En primer pla, s’està treballant en l’edifici de producció nord, i s’ha coŀlocat una base d’asfalt enfront de l’edifici. Al centre a l’esquerra està el complex d’oficines, i més enllà estan els edificis de vivendes.

3 d’agost del 2018: Edificis de vivendes

Vista aèria des de l’est durant l’alba. En primer pla, podem observar les obres ja finalitzades dels edificis de vivendes D, E i F. Es preveu acabar l’edifici de vivendes C en octubre.

7 d’agost del 2018: Edifici d’oficines

Utilitzant roques de pedra calcària, els treballadors construïxen una paret al voltant de l’estany. Este espai proporcionarà una entrada atractiva al complex d’oficines que es veu al fons a través dels arbres.

7 d’agost del 2018: Edifici d’oficines

Els fusters ajusten les unitats del sistema HVAC i la iŀluminació al sostre d’una oficina. Esta oficina s’ha preparat per a coordinar els treballs de diferents oficis.

21 d’agost del 2018: Edifici d’oficines

Els panells de formigó estan coŀlocats en l’edifici d’oficines. La utilització de panells prefabricats va accelerar la construcció, de manera que a finals d’agost l’edifici d’oficines estava completament tancat. Les grans finestres permeten que entre la major quantitat de llum natural possible. La forma en què estan instaŀlades les finestres reduïx el reflex de la llum del sol d’hivern i la calor del sol en estiu.

24 d’agost del 2018: Edifici d’oficines

Les treballadores es preparen per a cobrir les bigues del sostre del menjador i l’àrea de l’auditori. Estes parets minimitzen el soroll quan els dos espais s’estan utilitzant al mateix temps.