Salta al contingut

Sèptim àlbum de fotos del Regne Unit (de setembre del 2018 a febrer del 2019)

Sèptim àlbum de fotos del Regne Unit (de setembre del 2018 a febrer del 2019)

En este àlbum de fotos podràs vore com han avançat les obres de la nova sucursal dels testimonis de Jehovà al Regne Unit entre els mesos de setembre del 2018 a febrer del 2019.

  1. Edifici de producció nord

  2. Edifici de producció sud

  3. Edifici d’oficines

  4. Edifici de vivendes A

  5. Edifici de vivendes B

  6. Edifici de vivendes C

  7. Edifici de vivendes D

  8. Edifici de vivendes E

  9. Edifici de vivendes F

25 de setembre del 2018: Edifici de vivendes A

L’equip d’obres exteriors i l’equip mecànic instaŀlen una part de la canonada principal d’aigua amb l’ajuda de dos excavadores. Darrere es pot vore l’edifici d’oficines.

26 de setembre del 2018: Edifici de producció sud

Uns contractistes instaŀlen la façana externa. Els colors i la disposició dels panells estan dissenyats per a que l’edifici harmonitze amb el paisatge.

27 de setembre del 2018: Edifici de producció sud

Després d’abocar el formigó per a fer el sòl, treballadors d’empreses externes utilitzen polidores industrials per a crear una superfície llisa, polida i perdurable.

4 d’octubre del 2018: Edifici d’oficines

Vista aèria des del nord-est. En primer pla, l’equip d’obres exteriors prepara l’àrea i anivella el terreny per a l’estacionament de la recepció principal. A l’esquerra es pot vore completada l’estructura d’acer per al bloc de recepció que unix els dos edificis d’oficines. Els edificis de producció nord i sud es poden vore darrere.

10 d’octubre del 2018: Lloc on anirà la nova sucursal

Al costat de l’edifici de vivendes A, una topògrafa inspecciona i registra el treball dels paisatgistes. Com que el paisatgisme es va fer al principi del projecte, els arbres i les plantes hauran crescut per a quan s’estiga acabant la construcció de l’edifici.

31 d’octubre del 2018: Edifici de vivendes F

Els pintors apliquen pintura de resina al sòl de l’estacionament. Una pintora utilitza uns xancles amb tacs que no deixen marques en la superfície acabada. La superfície pintada amb resina és resistent a les taques d’oli, ideal per a una zona on s’estacionen els vehicles.

6 de novembre del 2018: Edifici de producció sud

Els fontaners mesuren i tallen unes cadenes per a penjar uns panells radiants. Estos panells radiants serviran per a calefactar grans espais de treball.

6 de novembre del 2018: Edifici d’oficines

Els treballadors apliquen la primera capa de pintura a l’interior de l’edifici d’oficines. Per damunt de les oficines s’han penjat les unitats de ventilació. Estes unitats estan envoltades d’un plàstic negre per a la seua protecció.

8 de novembre del 2018: Edifici d’oficines

Unes treballadores instaŀlen una estructura d’acer sobre el lloc on anirà el moble de recepció.

7 de desembre del 2018: Edifici d’oficines

Uns treballadors d’una empresa externa utilitzen una grua aranya amb un accessori de ventosa per a instaŀlar uns panells de vidre en la part exterior del menjador i de l’auditori.

10 de desembre del 2018: Edifici d’oficines

Uns membres de l’equip de sistemes elèctrics coŀloquen els terminals als cables de dades. Per davall del sòl elevat dels quatre pisos de l’edifici d’oficines passen aproximadament 50 quilòmetres de cable de dades. El disseny del sòl tècnic elevat permet reconfigurar l’espai de les oficines sense esforç.

26 de desembre de 2018: Edifici de vivendes A

L’equip de resposta d’emergències assaja el rescat d’una víctima que ha caigut d’una bastida i està suspesa del seu arnés de seguretat.

8 de gener del 2019: Edifici d’oficines

Una integrant de l’equip d’obres exteriors marca els nivells per a fer un camí pavimentat. Al costat, una excavadora compacta prepara el terreny fent clots per a plantar carpins autòctons.

9 de gener del 2019: Edificis de producció

Vista aèria. Per a convertir la llum solar en electricitat s’han instaŀlat panells fotovoltaics en els sostres dels dos edificis de producció i en l’edifici d’oficines.

17 de gener del 2019: Edifici d’oficines

Un membre de l’equip d’acabats coŀloca el paviment de pedra calcària en el vestíbul del tercer pis. La membrana taronja s’interposa entre els taulells i la capa inferior, i protegix els taulells de clevillar-se si esta capa es mou.

21 de gener del 2019: Àrea principal de servicis

En el menjador temporal, els treballadors famolencs arrepleguen el menjar i s’assenten a dinar. Este menjador utilitza un sistema de tres torns per a servir prop de mil menjars tots els dies.

30 de gener del 2019: Edifici d’oficines

Els camions basculants transporten materials a la part de darrere dels edificis d’oficines. A la dreta, s’han instaŀlat gelosies en la columnata per a protegir el menjador i l’auditori de la llum del sol hivernal.

30 de gener del 2019: Edifici d’oficines

L’equip d’acabats coŀloca la moqueta amb l’ajuda d’integrants del programa de Voluntaris per un dia. Mitjançant este programa, s’ha convidat a les congregacions dels testimonis de Jehovà de tot el Regne Unit i Irlanda a enviar voluntaris per a ajudar durant un dia. A finals de febrer, més de 5.500 voluntaris ja havien participat en este projecte.

12 de febrer del 2019: Edifici de producció sud

Uns treballadors d’empreses externes construïxen una paret en el centre de l’edifici per a separar els espais. Els pilons de color taronja marquen un corredor segur en què poden operar els elevadors de tisora.

20 de febrer del 2019: Edifici d’oficines

Els treballadors agranen l’espai mentres s’està instaŀlant el sòl tècnic elevat en l’àrea de recepció.