Salta al contingut

Les obres de Wallkill i Warwick van avant

Les obres de Wallkill i Warwick van avant

Els Testimonis de Jehovà estan portant avant dos projectes molt importants als Estats Units, i tot açò gràcies al treball que molts voluntaris de tot el país estan fent.

Wallkill (Nova York): Este complex està preparat per allotjar a més de 1.600 testimonis i per produir les publicacions dels Testimonis de Jehovà als Estats Units. Per a l’ampliació de les obres a Wallkill, molts treballadors i voluntaris, estan construint un nou edifici d’oficines i un de vivendes, els dos de tres plantes, i un garatge. Al 2012, els voluntaris ja havien completat la construcció d’un edifici de manteniment i un menjador per a 200 persones.

Els Testimonis de Jehovà tenen complexos administratius, és a dir, sucursals d’oficines en molts països com Brasil, Alemanya i Mèxic. Les instal·lacions dels Testimonis de Jehovà als Estats Units inclouen un centre educatiu a Patterson i oficines a Brooklyn (Nova York). Quan l’ampliació es complete, Wallkill serà el complex més gran que tenen els Testimonis de Jehovà en tot el món.

Warwick (Nova York): Este complex servirà com a central mundial dels Testimonis de Jehovà. Els edificis que hi havien buits s’han derrocat. Els Testimonis han comprat un terreny a 10 kilòmetres, en Tuxedo (Nova York), per emmagatzemar tota la maquinaria i materials de construcció. Les autoritats locals han acceptat la declaració final sobre l’impacte medio-ambiental. Una vegada que s’haja aprovat es demanaran permisos d’obra. Pel moment, la central mundial dels testimonis de Jehovà seguirà funcionant a Brooklyn (Nova York).