Salta al contingut

Es preserva l’entorn natural de Chelmsford

Es preserva l’entorn natural de Chelmsford

Els testimonis de Jehovà del Regne Unit han començat les obres d’una nova sucursal ubicada prop de Chelmsford, al comtat d’Essex. Esta pintoresca zona és la llar de diverses espècies salvatges que es troben davall la llei que assegura la protecció de la flora i la fauna de les zones rurals del Regne Unit. Què estan fent durant la construcció els testimonis de Jehovà per complir esta llei i protegir estes espècies?

Construcció d’un pont per als lirons

Els Testimonis estan gastant fusta reciclada que hi havia a la zona per a construir xicotets nius on els lirons comuns pogueren niuar lluny de la zona de treball. També han dissenyat i construït un pont especial sobre la nova carretera d’entrada per als lirons, a fi d’assegurar-se que seguixen connectats amb el seu entorn format per arbres i arbustos. A més, els Testimonis estan seguint un programa de manteniment dels arbustos elaborat específicament per al benefici d’estos lirons. Durant l’època anual d’hibernació es retalla una zona diferent d’arbust. Al ser rotatiu es minimitza la pertorbació dels lirons, es protegix el seu hàbitat i es garantix que sempre tinguen una àmplia varietat d’aliments disponibles a la zona on estan.

Instal·lació d’uns nius per als lirons

Els testimonis també estan protegint altres espècies com les colobres, els fardatxos comuns i els fardatxos més menuts sense extremitats coneguts com vidriols. Amb este propòsit, es prepararen uns refugis temporals amb trossos de teula per als rèptils. Després, uns ecologistes els recolliren i els portaren a un lloc segur allunyat de la zona de construcció. El seu nou hàbitat inclou cambres d’hibernació i una tanca d’exclusió especial. Els Testimonis comproven la tanca amb regularitat per assegurar-se que els rèptils no poden tornar a entrar a les perilloses zones de construcció.

Liró comú

Per evitar la interrupció de l’activitat nocturna de les rates penades, s’utilitzen accessoris de llums LED que limiten la propagació de la llum. Estos accessoris s’encenen quan detecten el moviment d’un vehicle, preservant tant com siga possible la foscor. També s’han conservat la majoria d’arbustos dels que a sovint les rates penades s’alimenten, i es plantaran d’altres nous en una extensió de dos kilòmetres i mig. Com l’eliminació d’alguns arbres era inevitable, els treballadors van instal·lar nius per a les rates penades per a que tingueren refugis on pogueren dormir.

Instal·lant nius per a les rates penades

Els Testimonis estan protegint una bona quantitat d’arbres valuosos, coneguts com arbres centenaris, mantenint el trànsit de la construcció fora de la zona on creixen les seues arrels. Estos arbres proporcionen un hàbitat per a moltes espècies d’invertebrats, rates penades i pardalets. De totes estes maneres, els Testimonis estan decidits a seguir preservant l’entorn natural de Chelmsford.