Salta al contingut

Protegim el medi ambient i la fauna de Warwick

Protegim el medi ambient i la fauna de Warwick

Els Testimonis de Jehovà hem començat les obres de la nostra sucursal mundial prop del llac Sterling Forest (Blue Lake) en la part rural de l’estat de Nova York. Com hi estem protegint el medi ambient i la fauna?

Els Testimonis han construït una tanca temporal per evitar que les serps de cascavell, les tortugues de caixa i les tortugues del bosc entren en l’àrea de la construcció on podrien sofrir danys. Es revisa regularment la tanca per assegurar-se que els animals no puguen entrar per ella o quedar-se atrapats en la zona de treball. Una vegada la construcció haja finalitzat i s’haja llevat la tanca, es traslladarà qualsevol serp que es trobe prop de les instal·lacions per personal especialitzat de forma segura.

Siàlid de l’est

Per a facilitar l’època de niuar dels siàlids de l’est, es van podar els arbres durant els mesos d’hivern. Després de finalitzar la construcció en les àrees afectades, els Testimonis posaran nius perquè els pardalets tornen.

Tanmateix, d’octubre a març, netejaran algunes zones per permetre que les llavors de l’escutel·lària (espècie en perill d’extinció) es dispersen i germinen apropiadament. El programa s’està seguint a pesar de que cap d’eixes plantes s’han trobat en la zona de construcció de Warwick des de 2007.

El llac Sterling Forest voreja la zona i açò permet que hi haja una gran varietat d’aus aquàtiques i peixos, com truites, llobarros, lluços de riu i perques. Per protegir el llac, els dissenyadors utilitzaran tècniques de construcció que respecten la natura. Per exemple, es col·locarà vegetació en les teulades dels edificis, la qual filtrarà les substàncies contaminants de les pluges i reduirà la quantitat d’aigua que s’escorre. A més, la vegetació que hi ha a la vora del llac es conserva i protegix.

Un testimoni que ha estat molt involucrat en estos aspectes del projecte va dir: “Encara que fer tot açò requerirà més temps i planificació, ens hem compromés a protegir l’ecosistema en esta zona de Warwick”.