Salta al contingut

Nové àlbum de fotos del Regne Unit (de setembre del 2019 a febrer del 2020)

Nové àlbum de fotos del Regne Unit (de setembre del 2019 a febrer del 2020)

En este àlbum de fotos, de setembre del 2019 a febrer del 2020, podràs vore com han finalitzat les obres de la nova sucursal dels testimonis de Jehovà al Regne Unit i com s’han començat a utilitzar les instaŀlacions.

  1. Edifici de producció nord (Producció de vídeo)

  2. Edifici de producció sud (Manteniment i servicis)

  3. Edifici d’oficines

  4. Edifici de vivendes A

  5. Edifici de vivendes B

  6. Edifici de vivendes C

  7. Edifici de vivendes D

  8. Edifici de vivendes E

  9. Edifici de vivendes F

10 de setembre del 2019: Edifici d’oficines

Dos voluntàries prepararen el terreny per a sembrar gespa. Al fons es veuen els edificis de vivendes A i B.

19 de setembre del 2019: Edifici d’oficines

Darrere de l’edifici d’oficines es pot vore un estany, que junt amb altres, forma part d’un sistema de drenatge sostenible que imita el drenatge natural. Este sistema augmenta la qualitat de l’aigua, reduïx el risc d’inundacions i, a més, el fet de tindre un estany, millora l’entorn per a les persones i els animals.

19 de setembre del 2019: Edifici d’oficines

Un matrimoni que forma part de l’equip de fusteria munta les parets divisòries de les noves oficines.

14 d’octubre del 2019: Edifici de vivendes A

Una voluntària de l’equip d’arquitectura utilitza un nivell làser per a apegar un cartell en la porta de la perruqueria.

28 d’octubre del 2019: Sucursal

Un fuster instaŀla els senyals amb l’ajuda d’un nivell. Tant els senyals com les sendes guien als residents i als visitants en les 34 hectàrees d’extensió d’este terreny.

4 de novembre del 2019: Edifici de producció nord

Un membre del grup de bombers de la localitat revisa la pressió de l’aigua de la boca d’incendis.

14 de novembre del 2019: Edifici d’oficines

Un membre del Comité del projecte de construcció dirigix l’adoració matutina. Esta prova en directe va servir per a comprovar els sistemes de la nova sucursal. Este programa es va retransmetre per mitjà d’internet a la família Betel de Londres.

19 de novembre del 2019: Edifici de producció nord

Un electriciste instaŀla un semàfor a l’entrada d’una àrea d’accés controlada.

19 de novembre del 2019: Àrea principal de servicis

Dos voluntàries trauen el coure dels cables de la llum per a reciclar-lo.

25 de novembre del 2019: Àrea principal de servicis

En el centre de visites, un guia descriu el plànol del lloc. Més de 95.000 persones van visitar les instaŀlacions durant la construcció.

5 de desembre del 2019: Edifici d’oficines

Un membre del Comité de Sucursal del Regne Unit parla amb l’equip de construcció en la seua última reunió mensual abans que els departaments de Betel es facen càrrec de les instaŀlacions. Més d’11.000 voluntaris han dedicat del seu temps i de les seues energies a treballar en este projecte.

10 de desembre del 2019: Edifici de producció nord

S’entrena a l’Equip de Producció Regional i al Departament Local de Broadcasting a utilitzar la nova estructura. Molts dels voluntaris porten bosses de plàstic blau en els peus per a protegir les àrees que ja estan acabades.

30 de desembre del 2019: Edifici d’oficines

Alguns voluntaris rejunten amb arena seca el paviment per a acabar l’accés de vehicles a l’edifici d’oficines.

16 de gener del 2020: Edifici de producció sud

Un mecànic fa mantinent a un minibús. Com que Betel ara està en un mateix lloc, ja no necessiten més vehicles com estos per anar tots els dies a treballar i, per tant, els vehicles que sobren es podran vendre. Al fons es pot vore un vehicle multiús per a l’Equip de Manteniment d’Exteriors.

29 de gener del 2020: Edifici de vivendes D

Uns voluntaris descarregant els objectes personals d’un betelita. Un equip de 27 voluntaris va ajudar als betelites a mudar-se durant els mesos de gener i febrer. A principis de març, la família Betel ja estava vivint i treballant en la nova sucursal.

6 de febrer del 2020: Edifici d’oficines

L’equip de cuina prepara una ensalada per a la família Betel.

7 de febrer del 2020: Zona de vivendes temporal

Es trasllada una casa temporal després d’haver-la venut. Durant la construcció estes cases van allotjar els voluntaris per a que estigueren a prop de la nova sucursal. Estes cases formaven part d’un pla per a reduir la contaminació en este projecte. Segons la metodologia BREEAM, que és un programa que avalua la sostenibilitat de les edificacions, este projecte ha rebut el reconeixement per ser innovador. Al fons es veu el nou edifici de vivendes.

14 de febrer del 2020: Edifici d’oficines

Els membres del departament de traducció instaŀlen una cabina que aïlla el so per a fer gravacions d’àudio. Este estudi dona suport a altres equips de traducció i també als equips de llengües indígenes que supervisa la sucursal del Regne Unit, com per exemple, l’irlandés i el gaèlic escocés.

24 de febrer del 2020: Edifici d’oficines

Un germà del Departament Local de Disseny i Construcció es connecta per videoconferència amb un representant de camp de la part sud-est d’Anglaterra. Els representants de camp regularment es posen en contacte amb la sucursal per analitzar la construcció i el manteniment de les Sales del Regne. Al fons, altres membres del departament parlen sobre les opcions de calefacció i ventilació de les Sales del Regne noves o renovades.

25 de febrer del 2020: Edifici d’oficines

Els nous voluntaris externs arriben a la recepció abans d’assistir a una reunió de benvinguda i abans de conéixer la seua nova assignació en el departament. Quan la sucursal del Regne Unit va començar a funcionar des de Chelmsford, quasi 500 voluntaris externs estaven donant suport a la família Betel, que servix de temps complet. En el fons hi ha dos tècnics que estan provant i ajustant les pantalles de televisió que formaran part de l’exhibició per als nous visitants.