Salta al contingut

Segon àlbum de fotos de Warwick (de setembre a desembre del 2014)

Segon àlbum de fotos de Warwick (de setembre a desembre del 2014)

Vols saber com va el treball de la nova central mundial dels Testimonis de Jehovà? Ací tens les fotos de setembre a desembre del 2014.

Imatge de com serà el complex de Warwick. Orde en el sentit de les agulles del rellotge:

  1. Taller de vehicles

  2. Pàrquing per a visitants

  3. Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

  4. Edifici de vivendes B

  5. Edifici de vivendes D

  6. Edifici de vivendes C

  7. Edifici de vivendes A

  8. Oficines / Edifici de servicis

11 de setembre: Pàrquing per a visitants

Prefabricant les armadures de la coberta de l’edifici de vivendes C amb perfils d’acer.

18 de setembre: Warwick

Vista sud del complex, i al fons el llac Sterling Forest (Blue Lake). Tretze grues en plena faena. En primer pla, s’aboca el formigó per als fonaments de l’edifici de vivendes B.

26 de setembre: Oficines / Edifici de servicis

Preparats per a posar les bigues i columnes de ferro. El disseny de l’estructura de metall que s’usa a les oficines i a l’edifici de servicis permitix que hi hagen plantes amb espais oberts i que s’accelere la construcció.

9 d’octubre: Warwick

Els treballadors acoblen les armadures de la coberta prefabricades, protegides amb xapes metàl·liques i una membrana impermeable, a un mòdul molt ample de l’edifici de vivendes C. A l’esquerra de la foto es veu com darrere estan construint la mitat d’un mòdul.

15 d’octubre: Oficines / Edifici de servicis

Els contractistes posen les bigues de ferro pel cantó sud-oest de l’edifici. A esta part de l’edifici anirà la cuina, el menjador, la llavaneria i altres departaments de suport.

15 d’octubre: Warwick

Passen una granera de mà a un treballador que està instal·lant desaigües.

20 d’octubre: Warwick

Paret de mostra que servia per determinar el tipus de junta i el color del morter, i també per fer pràctiques d’obra. A més, s’utilitzava com a paret de mostra per als peons que acaben d’arribar. En esta foto s’està tirant la paret després d’haver-la utilitzat per a este propòsit.

31 d’octubre: Edifici de vivendes C

Una grua alça una coberta a dos aigües prefabricada. Els frontons triangulars que estan a cada punta dels edificis suavitzen l’aparença de les estructures quan es veuen des de la distància.

7 de novembre: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

Posant un tanc de gasolina de 95.000 litres. Este servirà per a abastir les calderes.

12 de novembre: Edifici de vivendes C

Vista de la façana sud de l’edifici amb el llac a la dreta. S’usen diferents matisos i textures dels revestiments per realçar l’estètica dels edificis.

21 de novembre: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

Un matrimoni de l’equip de fontaners instal·la desaigües abans que es posen les lloses.

28 de novembre: Oficines / Edifici de servicis

Traient la neu de la teulada.

1 de desembre: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

Un altre matrimoni revisa els plànols de fontaneria.

10 de desembre: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

Excavant, fent l’encofrat i abocant el formigó mentres està nevant. A l’esquerra de la foto, es veu que s’han posat unes lones de plàstic reforçat a les oficines i a l’edifici de servicis per a poder fer alguns treballs que necessiten certa temperatura (abocar un formigó ignífug) i aixina poder treballar durant l’hivern.

12 de desembre: Edifici de vivendes D

Els treballadors posen una barrera de vapor a les columnes de formigó i als cantons de les lloses abans de posar el panells de revestiment exterior.

15 de desembre: Warwick

Vista aèria de la zona oest. En la part de dalt de la foto es pot vore els edificis de vivendes. Al centre estan les oficines i l’edifici de servicis (l’edifici blanc). La construcció ocupa menys del 20% de les aproximadament 100 hectàrees que té la propietat. Aixina es respecta el bosc.

15 de desembre: Warwick

Vista aèria de la zona est on es veuen els edificis de vivendes C i D (part inferior de la foto). A l’edifici de vivendes C, els contractistes acaben els frontons triangulars posant la coberta de metall.

25 de desembre: Edifici de vivendes C

Un fuster posa llistons de parquet en una habitació pilot. Per a cada habitació, s’usarà un dels quatre acabats preseleccionats. Cada acabat té una combinació de pintura, moqueta, parquet, taulells i banc de cuina.

31 de desembre: Oficines / Edifici de servicis

Acabant el formigó a mà, donant-li pendent per a facilitar el desaigüe.

31 de desembre: Edifici de vivendes C

Un tècnic de 77 anys instal·la un cable de distribució de fibra òptica multi-strand. Quan s’haja acabat el projecte, s’hauran instal·lat uns 32 km d’este tipus de cable.