Salta al contingut

Quart àlbum de fotos de Warwick (de maig a agost del 2015)

Quart àlbum de fotos de Warwick (de maig a agost del 2015)

En este àlbum de fotos pots vore el progrés dels treballs a la nova central mundial dels Testimonis de Jehovà i com els voluntaris treballen en la construcció entre els mesos de maig i agost del 2015.

Imatge de com serà el complex de Warwick. Ordre en el sentit de les agulles del rellotge:

  1. Taller de vehicles

  2. Pàrquing per a visitants

  3. Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

  4. Edifici de vivendes B

  5. Edifici de vivendes D

  6. Edifici de vivendes C

  7. Edifici de vivendes A

  8. Oficines / Edifici de servicis

6 de maig: Warwick

Un gruiste es prepara per baixar un mecanisme dins del llac Sterling Forest (Blue Lake). El mecanisme servirà per previndre que s’embosse el desaigüe que hi ha al llac.

6 de maig: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

L’equip d’estructuristes fa els murs de protecció del terrat de l’edifici de manteniment amb formigó projectat. Este procés és més ràpid que la manera tradicional de formigonar in situ.

15 de maig: Warwick

Una fotògrafa del Departament de Documentació fa les fotos de la construcció. La Junta Directiva dels Testimonis de Jehovà revisa fotos cada setmana per vore el progrés del projecte.

30 de maig: Complex de Tuxedo

Dos voluntaris del sud de Califòrnia arriben per a treballar en el Departament de Fontaneria. Estos voluntaris es troben entre els centenars que van arribar eixe dia a Tuxedo, que servix com a antesala de la construcció a Warwick. L’1 d’agost van arribar 707 nous treballadors per al projecte, açò va suposar un record.

9 de juny: Edifici de vivendes B

Els contractistes utilitzen una grua per a elevar un panell prefabricat de la façana. L’últim edifici en el que s’han instal·lat els panells de façana i les finestres ha sigut l’edifici de vivendes B.

16 de juny: Edifici de vivendes C i D

Els contractistes col·loquen la passarel·la que connecta els edificis de vivendes C i D.

25 de juny: Edifici de vivendes C

Els paisatgistes cobrixen amb gespa la part oest del complex.

2 de juliol: Warwick

Els estructuristes renoven el sobreeixidor principal que treballa conjuntament amb el dic. L’estructura original es va construir en els anys 50. Estes renovacions compensen les grans tempestats i l’increment de precipitacions que ara es donen en la zona. Esta mesura protegix Warwick i les propietats veïnes dels danys que ocasionen les inundacions.

15 de juliol: Edifici de vivendes A

Per a reduir l’aglomeració en l’obra, treballs d’interior com pintura i l’aïllament de conduccions, continuen per la nit. Quan es va establir el segon torn, s’assignaren centenars de voluntaris a treballar de 15:00 h a 2:00 h.

20 de juliol: Edifici de vivendes D

Una voluntària de l’equip de climatització ensenya a una companya a aïllar les conduccions.

21 de juliol: Edifici de vivendes B

Un operari protegix amb una capa pintura la passarel·la que comunica l’edifici de vivendes B i l’edifici de manteniment.

27 de juliol: Complex de Tuxedo

En el pàrquing de darrere, molts treballadors esperen el transport a Warwick. Una flota d’autobusos porta els voluntaris a la construcció i els torna.

27 de juliol: Complex de Tuxedo

Tres peluqueres de Warwick treballant. Les peluqueries de Tuxedo, Warwick i el magatzem de Motgomery tallen el monyo a més de 400 voluntaris cada setmana.

3 d’agost: Warwick

Es preparen els encofrats per posar el formigó on s’instal·larà el camp geotèrmic. Es construiran 120 pous de 150 metres de profunditat, a fi de suplementar el sistema de climatització. L’energia geotèrmica té dos funcions en el complex: reduir els costos i l’impacte medi ambiental.

7 d’agost: Montogmery (Nova York)

Els materials subministrats pels proveïdors es reben i s’emmagatzemen en kits per a cada treball específic de Warwick.

14 d’agost: Tuxedo Park (Nova York)

Un matrimoni de voluntaris de Warwick (a la dreta de la imatge) disfruten d’un menjar amb una família de la localitat. Varies famílies testimonis de Jehovà com esta acullen, amb molt de gust, en les seus cases als voluntaris del projecte.

17 d’agost: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

Una treballadora comprova amb un nivell les elevacions.

20 d’agost: Oficines / Edifici de servicis

Es completa la instal·lació dels vidres en el vestíbul principal on es rebrà els visitants que faran els tours.

26 d’agost: Warwick

Entre el mesos de maig i agost, s’han acabat les façanes i els terrats de l’últim edifici de vivendes B. S’han instal·lat totes les passarel·les entre els edificis i ara comencen diferents treballs de paisatgisme.