Salta al contingut

Primer àlbum de fotos del Regne Unit (de gener a agost del 2015)

Primer àlbum de fotos del Regne Unit (de gener a agost del 2015)

Els Testimonis de Jehovà del Regne Unit estan traslladant la seua sucursal situada a Mill Hill (Londres) a una nova ubicació a uns 70 quilòmetres a prop de la ciutat de Chelmsford (Essex). Per poder començar les obres, els treballadors van preparar l’àrea de servicis entre els mesos de gener a agost del 2015.

23 de gener: Lloc on anirà la nova sucursal

Amb el permís de les autoritats locals, els treballadors van netejar la zona d’arbres tallats per obtindre espai per les obres. Van tindre en compte completar la faena abans que començarà l’època de niuar. S’ha fet un caminal amb les esquerdes de fusta per accedir al lloc de manera segura i s’han emmagatzemat els troncs per usar-los en la construcció.

30 de gener: Menjador de l’àrea de servicis

Un electricista instal·la un endoll per als monitors en el local, que abans era un motel i ara es convertirà en una cuina i un menjador. Els monitors permetran que els treballadors vegen el Programa Espiritual Matinal i l’estudi de La Atalaya de la família Betel.

23 de febrer: Lloc on anirà la nova sucursal

Unes treballadores col·loquen tanques de protecció que temporalment rodejaran les grans seccions de l’obra. Ja que esta àrea és pràcticament rural, s’estan prenent mesures per minimitzar l’impacte mediambiental de la construcció en la zona. Per exemple, en la base de la tanca s’ha posat un escaló d’uns 20 centímetres perquè els animals puguen passar sense problemes.

23 de febrer: Lloc on anirà la nova sucursal

S’està construint una carretera temporal que connecte l’àrea residencial amb l’obra.

5 de març: Lloc on anirà la nova sucursal

Vista des de l’est on es mostra al complet la carretera temporal. Com es veu a la part de dalt de la foto, la carretera connecta amb l’obra. Els edificis annexos que es veuen a la part de baix a l’esquerra s’han convertit en apartaments per allotjar als treballadors. Els edificis de vivendes s’instal·laran als camps que estan al costat.

20 d’abril: Àrea residencial

Un membre de la Junta Directiva dels Testimonis de Jehovà i un altre representant de la central mundial van visitar l’equip de construcció. Al final d’eixa setmana, es va retransmetre una reunió especial a totes les Sales de Reunions del Regne Unit i d’Irlanda. Es va anunciar que la vesprada anterior l’ajuntament de Chelmsford havia donat els permisos inicials per començar l’obra.

13 de maig: Àrea principal de servicis

Els treballadors instal·len un sistema per protegir les arrels de dos roures antics. Gràcies a este pas es podrà accedir de l’àrea principal de servicis al lloc on està l’obra i traslladar equipament pesat sense fer malbé les arrels dels arbres.

21 de maig: Àrea residencial

Membres de l’equip d’excavació caven tanques per col·locar les cases prefabricades. Al fons estan les primeres 50 que s’usaran per allotjar els treballadors de la construcció durant l’obra.

16 de juny: Àrea residencial

Un fontaner instal·la les canonades per a una de les cases prefabricades.

16 de juny: Àrea residencial

Vista des de l’est. Fotografia de les noves cases prefabricades. En primer pla, es veuen els fonaments preparats per a la resta de les cases prefabricades. A l’esquerra estan altres edificis auxiliars que inclouen un menjador per als treballadors de la construcció. La sucursal es construirà just al centre del terreny que està al costat.

16 de juny: Àrea residencial

Una tècnica posa un cable de fibra òptica en la sala de telecomunicacions. La xarxa d’ordinadors i la connexió a Internet van ser de les primeres coses que es necessitaren per organitzar totes les activitats de la construcció, comunicar-se amb altres sucursals i planejar les obres sota la supervisió de la central mundial.

6 de juliol: Lloc on anirà la nova sucursal

Un contractista comprova la ubicació de les tanques de prospecció usant un dispositiu GPS. Les tanques ajuden els arqueòlegs a valorar el lloc abans que comence la construcció. A pesar que a prop de Chelmsford van haver assentaments romans, no s’ha trobat res rellevant en les 107 tanques que s’han fet en esta primera fase d’avaluació.

6 de juliol: Àrea principal de servicis

Es talla el motle del marc d’una porta a mesura. Alguns dels edificis de l’àrea principal de servicis s’estan renovant i usant com a tallers. Les oficines temporals i les de les funcions administratives també es troben ací.

6 de juliol: Àrea principal de servicis

Una excavadora carregant terra per a emplenar

7 de juliol: Lloc on anirà la nova sucursal

Foto des de la part sud de les 34 hectàrees de camp on està l’obra. Un camí que queda a prop (que no es veu a la imatge) té bon accés a ports, aeroports i a la ciutat de Londres.

23 de juliol: Lloc on anirà la nova sucursal

La companyia contractada tomba les estructures existents per fer lloc per a la nova sucursal.

20 d’agost: Àrea principal de servicis

Una grua de 60 tones descarrega part d’una cabina prefabricada. En el primer pla, es veuen els fonaments per a les pròximes cabines. Estes s’usaran com a oficines per coordinar el projecte.