Salta al contingut

Primer àlbum de fotos de les Filipines (de febrer del 2014 a maig del 2015)

Primer àlbum de fotos de les Filipines (de febrer del 2014 a maig del 2015)

Els Testimonis de Jehovà estan construint edificis nous i renovant els ja existents de la seua sucursal a Quezon City (Filipines). Com que les publicacions per a les Filipines ara s’imprimixen al Japó, l’antic edifici on estava la impremta s’ha transformat en el lloc on es troben els següents departaments: Informàtica, Manteniment, Departament Local de Disseny i Construcció (LDC), Enviaments i Traducció. A este àlbum de fotos es poden vore algunes de les obres que s’han fet a l’antiga impremta i a altres edificis entre febrer del 2014 i maig del 2015. Es té previst acabar el projecte a l’octubre del 2016.

Maqueta de la sucursal de Filipines. Estos són els edificis que s’estan renovant o construint:

  • Edifici 4 (Vivendes)

  • Edifici 5 (Àudio/Vídeo, Departament de Servici)

  • Edifici 6 (Jardineria, Taller de vehicles, Soldadura)

  • Edifici 7 (Informàtica, LDC, Manteniment, Enviaments, Traducció)

28 de febrer del 2014: Edifici 7

Treballadors temporals posen en bosses el nou aïllament de fibra de vidre per protegir-lo de la humitat. Porten un equip de protecció per evitar la irritació en la pell.

2 d’abril del 2014: Edifici 7

Treballadors acabant el sostre de l’estudi de gravació per a la llengua de signes filipina. Als forats quadrats del sostre es posaran els difusors de climatització, els quals permetran que l’aire condicionat es distribuïsca per tot l’estudi.

21 d’octubre del 2014: Quezon City

Excavant per fer un sistema d’aigua refrigerada. Este nou sistema servirà a tots els edificis de la sucursal.

19 de desembre del 2014: Passarel·la que connecta els edificis 1, 5 i 7

La nova passarel·la connectarà els edificis més grans, inclòs l’edifici 1 on es troba el menjador. Esta passarel·la serà especialment útil per a més de 300 persones que treballen a l’edifici 7.

15 de gener del 2015: Edifici 5

Una grua de 50 tones eleva les bigues de la coberta. Els contractistes locals manegen grues de diferents tamanys.

15 de gener del 2015: Edifici 5A (Annex de circulació)

El mòdul, de dos pisos i 125 m2, conté dos servicis, una caixa d’escala i un ascensor. Tindre els servicis i les escales al mòdul allibera espai addicional a l’edifici adjacent número 5. Perquè el soroll de l’ascensor no interferisca les gravacions d’audio-vídeo s’ha instal·lat l’ascensor en este mòdul en comptes de a l’Edifici 5.

15 de gener del 2015: Edifici 5A (Annex de circulació)

Els treballadors instal·len barres d’acer baix d’una lona per protegir-se del sol. Al gener, la mitjana de la temperatura diürna és d’uns 29 oC i, a l’abril, d’uns 34 oC.

5 de març del 2015: Edifici 5

Un grup de gent reforça l’estructura amb fusta. Unes 800 peces de fusta abrinada es van utilitzar per a l’Edifici 5.

17 de març del 2015: Edifici 5

Mesclant formigó a mà per a un xicotet projecte. D’entre tots els qui van anar a la construcció hi ha més de 100 treballadors d’Austràlia, el Canadà, Corea del Sud, Espanya, els Estats Units, França, el Japó, Nova Zelanda, a més d’altres països.

25 de març del 2015: Edifici 5

Instal·lant la coberta d’acer de l’Edifici 5, on estava abans el Departament de Traducció. L’edifici s’ha renovat per allotjar el Departament de Servici i el d’Àudio/Vídeo.

13 de maig del 2015: Edifici 5

Una germana utilitzant la radial per tallar els perfils que s’usaran per fer l’entramat de les parets de les oficines.