Salta al contingut

Tercer àlbum de fotos de Warwick (de gener a abril del 2015)

Tercer àlbum de fotos de Warwick (de gener a abril del 2015)

Vols saber com va el treball de la nova central mundial dels Testimonis de Jehovà? Ací tens les fotos de gener a abril del 2015.

Imatge de com serà el complex de Warwick. Orde en el sentit de les agulles del rellotge:

  1. Taller de vehicles

  2. Pàrquing per a visitants

  3. Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

  4. Edifici de vivendes B

  5. Edifici de vivendes D

  6. Edifici de vivendes C

  7. Edifici de vivendes A

  8. Oficines / Edifici de servicis

2 de gener: Taller de vehicles

Harold Corkern, un ajudant del Comité de Publicacions de la Junta Directiva, va fer un discurs bíblic titulat «Dóna el millor de tu». Habitualment, els oradors visiten els treballadors per donar-los ànim.

14 de gener: Oficines / Edifici de servicis

La lona blanca de plàstic protegix els treballadors i els ajuda a acabar la faena durant l’hivern. En esta part de l’edifici estarà el menjador, la infermeria, la cuina i la llavaneria.

16 de gener: Edifici de vivendes D

Els electricistes preparen la instal·lació del cablejat. Ja s’han posat més de 12.000 metres de cable pels edificis de vivendes. La faena d’electricitat va començar poc després de comprar la propietat de Warwick i continuarà fins que s’acabe el projecte.

16 de gener: Edifici de vivendes A

Un treballador protegix el balcó amb cinta americana per preparar la impermeabilitat. Ací, els balcons de l’última planta es cobrixen amb polimetacrilat de metil (PMMA), una membrana impermeable que es pot aplicar ràpidament com un líquid.

23 de gener: Edifici de vivendes A

Un equip d’electricistes, format per un pare i una filla, instal·len el cablejat que donarà electricitat a cada habitació.

6 de febrer: Taller de vehicles

Els treballadors arriben amb molta gana a un menjador temporal. Tots els dies es servixen més de 2.000 dinars.

12 de febrer: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

L’equip que fa les estructures instal·la ferralla per al soterrani dels tallers de manteniment.

12 de febrer: Edifici de vivendes C

Cartes de xiquets donant les gràcies als treballadors de la construcció. Molts voluntaris es queden per un curt període de temps. De fet, aproximadament uns 500 treballadors nous arriben totes les setmanes. Al febrer, uns 2.500 van treballar al projecte de Warwick cada dia.

24 de febrer: Warwick

Aproximadament un 60% del projecte ja s’ha acabat. Entre el gener i l’abril d’enguany, s’acaben les superestructures dels edificis de vivendes i l’estructura d’acer de les Oficines / Edifici de servicis. També, durant eixe període, començaren a posar els panells de formigó de l’edifici de manteniment, a construir les passarel·les que connectaran els edificis i a rehabilitar el dic del Blue Lake (Sterling Forest Lake).

25 de febrer: Oficines / Edifici de servicis

Vista des de baix del forat de l’escala. Els contractistes van construir esta torre de cinc pisos i els voluntaris Testimonis hi van abocar el formigó.

26 de febrer: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

Els germans encarregats de fer l’estructura instal·len l’armadura del primer pis en un dia amb molt de fred. Entre gener i març van caure a Warwick quasi 127 cm de neu. Els equips de neteja trauen la neu i les estacions de calefacció fan possible que els treballadors no passen molt de fred.

12 de març: Pàrquing per a visitants

Es fixen les xapes metàl·liques a les armadures de la coberta prefabricada. A finals d’abril, s’hauran instal·lat la majoria de les cobertes a dos aigües dels edificis de vivendes. I a mitjan juny s’hauran instal·lat les últimes cobertes de l’edifici de vivendes B.

18 de març: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

Vista frontal de l’edifici de vivendes B des d’una grua torre.

18 de març: Edifici de manteniment / Pàrquing de residents

Fontaners consultant els plànols de l’aparcament de residents. Han sigut necessaris més de 3.400 plànols per a tot el projecte.

23 de març: Oficines / Edifici de servicis

Els treballadors instal·len lones de plàstic des de plataformes elevadores articulades per protegir l’edifici. Molts programes d’entrenament fan possible que els treballadors usen les plataformes i la resta de l’equipament amb seguretat. En estes classes s’explica com usar les plataformes elevadores articulades o de tisora, els arnesos, les màsqueres, les grues, la senyalització, a més d’orientació general.

30 de març: Warwick

Vista de la part occidental dels edificis de vivendes. A finals d’abril, s’havien començat els treballs en els sistemes elèctrics i mecànics dels edificis de vivendes A, B i D (foto). A l’edifici C (que no es veu en esta foto) s’havia començat a pintar i a posar els panells de cartó guix i els taulells.

15 d’abril: Edifici de vivendes B

Dos treballadors en una plataforma elevadora articulada apliquen una barrera de vapor permeable a les parets exteriors. Aplicar esta barrera en cada edifici pot durar aproximadament dos mesos.

27 d’abril: Oficines / Edifici de servicis

Peons construint un mur de granit. Esta part de l’edifici allotjarà el moll de càrrega i diversos servicis de suport.

30 d’abril: Warwick

Un bussejador reemplaça una vàlvula vella per una nova al Blue Lake. Només amb prémer un botó es pot baixar el nivell del llac per a previndre el risc d’inundació en cas d’huracans.