Salta al contingut

Ja portem mil Sales de reunions!

Ja portem mil Sales de reunions!

Els Testimonis de Jehovà van construir la Sala que feia 1.000 a l’agost del 2013 a les Filipines. Açò formava part d’un extraordinari programa de construcció que es porta a terme allí. Les congregacions de les Filipines a sovint no contaven amb els diners ni amb l’experiència necessària per construir les seues pròpies Sales de reunions. Durant anys, es reunien en cases o en altres estructures xicotetes fetes de bambú.

El ràpid creixement en el nombre de Testimonis de Jehovà a les Filipines i molts altres països ha fet que augmente la necessitat de construir més Sales de reunions. Com a conseqüència, al 1999, la Junta Directiva dels Testimonis de Jehovà va establir un programa per construir Sales de reunions en països on els recursos econòmics són més limitats. Seguint estes directrius, els testimonis locals donaren el que podien i açò es va afegir a les donacions d’altres països. El personal experimentat de construcció està organitzat en grups per ajudar les congregacions a construir les seues pròpies Sales de reunions. Al novembre del 2001, este programa internacional es va posar en marxa a les Filipines.

Iluminado és Testimoni d’una congregació de Marilao (Bulacan) on s’ha construït la Sala de reunions que fa 1.000. Ell va dir: “Ara comprenc el que és ser part d’una germandat cristiana. Hi havia a muntó de voluntaris: hòmens, dones, jóvens i majors. Vam treballar junts a pesar de la calda que feia. Encara que després de tot el dia treballant acabàvem baldats, estàvem feliços de vore el que junts havíem aconseguit”.

Els que no són Testimonis també es van quedar impressionats per l’esforç que feren els voluntaris. Un camioner que anava a descarregar grava i arena al lloc va dir: “Pareixeu formiguetes! Mare meua si hi ha gent... Ací, tot el món ajuda. En la vida he vist cosa igual!”.

La nova Sala de reunions

Els voluntaris van acabar la construcció en menys de sis setmanes des que començaren a plantar l’estructura. Gràcies a que van construir la Sala de reunions tan ràpid, la congregació va poder seguir amb l’obra més important: predicar les bones notícies del Regne de Déu (Mateu 24:14).

Ellen, una altra Testimoni de la congregació local, va dir: “No cabíem tots en la Sala de reunions, fins i tot molts havien de seure fora. La nova Sala és molt bonica i molt més còmoda, aixina tots ens podem beneficiar de la instrucció i l’ànim que rebem a les reunions”.