Salta al contingut

Estàs invitat a visitar el Betel dels Estats Units

Estàs invitat a visitar el Betel dels Estats Units

Una parella de Vanuatu va dir després de visitar el Betel dels Estats Units: “Quins bons records tenim de la nostra visita a Betel! No l’oblidarem mai!”. Alguna cosa pareguda senten les desenes de milers de persones que la visiten cada any.

Has anat alguna volta a algun dels complexes del Betel dels Estats Units? Si no, per què no t’hi passes?

Què podràs vore en cadascun dels complexes?

La central mundial a Brooklyn (Nova York). Visita tres exposicions autoguiades. La primera, amb el títol «La Bíblia i el nom diví», mostra edicions úniques de la Bíblia i destaca com el nom de Déu s’ha conservat a les Escriptures. La segona, amb el títol «Un poble que porta el nom de Jehovà», narra de forma visual la història dels testimonis de Jehovà. Per últim, l’exposició «La central mundial: Fe en acció» explica com els testimonis de Jehovà s’organitzen per a reunir-se, estudiar la Bíblia, compartir el missatge de la Bíblia amb els altres i mostrar que s’estimen els uns als altres. També pots fer una visita guiada de 20 minuts a algunes de les seccions de l’Edifici d’Oficines i Servicis, i els terrenys de Warwik.

Centre Educatiu Watchtower a Patterson (Nova York). Què pots vore ací? Les diferents escoles, com ara, l’Escola Bíblica de Galaad o l’Escola per a Membres dels Comités de Sucursals i les seues Dones. També disfrutaràs d’exposicions i vídeos que expliquen la faena que es fa en els departaments d’allí, entre els quals es troben el Departament d’Art i el Departament de Servicis Audiovisuals.

La impremta i el Departament d’Enviaments a Wallkill (Nova York). Ací pots vore com s’imprimixen, s’enquadernen i s’envien bíblies i publicacions bíbliques a les congregacions dels Estats Units, el Carib i altres parts del món.

Com puc reservar una visita guiada?

Abans de planejar el teu viatge, entra en la pàgina d’informació de la nostra sucursal i reserva una visita guiada. Esta pàgina t’oferix informació addicional de les diferents instal·lacions del Betel dels Estats Units, incloent les seues ubicacions i la duració de cada visita guiada.

Qui s’encarrega de fer les visites guiades?

Els qui treballen en els diferents departaments de Betel. Ells consideren esta faena com una altra manera de donar suport a l’obra d’educació bíblica. Estes visites guiades s’oferixen en dotzenes d’idiomes.

Quant costa fer una visita guiada?

Res. És gratis.

Has de ser Testimoni de Jehovà per a fer una visita guiada?

No. De fet, molts dels qui hi van no són testimonis de Jehovà. Tant si eres com si no, les visites t’ajudaran a comprendre millor la faena que es fa en estos edificis per a donar suport a l’obra mundial dels Testimonis de Jehovà.

Una dona musulmana de l’Índia que va visitar Patterson va dir després de fer la visita: “M’agradaria formar part d’això. Gràcies per haver-me tractat amb tant de respecte”.

Poden anar els xiquets?

Clar que sí! Visitar estos complexes pot ser molt positiu per a ells. John, un visitant dels Estats Units, va escriure: “Des que vam tornar a casa, els xiquets que van anar-hi no han deixat de parlar del que van vore. Abans de la nostra visita no sabien com era servir en Betel. Però ara volen servir en Betel quan siguen majors”.

Es pot visitar les sucursals d’altres països?

Sí. Es poden visitar les sucursals que hi ha per tot el món. Si vols saber on es troben, vés a la pestanya “Visita les nostres sucursals”. Estàs invitat a vindre!