Salta al contingut

Quants testimonis de Jehovà hi ha per tot el món?

Quants testimonis de Jehovà hi ha per tot el món?

Informe de l’any de servici * 2018

Número de testimonis de Jehovà per tot el món

8.579.909

Congregacions

119.954

Països on prediquen

240

Com conteu els vostres membres?

Contem com a testimoni de Jehovà només a aquells que estan actius tots els mesos en la predicació del Regne de Déu (Mateu 24:14). Això inclou els qui estan batejats com a Testimonis i també aquells que, encara que no estan batejats, estan qualificats per a predicar.

Té algú que donar diners per ser testimoni de Jehovà?

No. Les donacions no tenen rellevància a l’hora de ser Testimoni o de tindre una assignació o privilegi en particular dins de la nostra organització (Fets 8:​18-​20). De fet, la majoria de les donacions són anònimes. Cada Testimoni dóna del seu temps, energies i recursos per a l’obra mundial segons el seu desig i les seues circumstàncies (2 Corintis 9:7).

Com sabeu quants estan predicant?

Cada mes, els Testimonis informen del que han predicat en la seua congregació. Este informe és voluntari.

La congregació organitza l’informe en forma de taula i els totals s’envien a la sucursal del país corresponent. Aleshores, la sucursal envia els totals de cada país o territori a la central mundial.

Quan acaba cada any de servici, * es fixa el màxim de Testimonis que té cada país. Eixes xifres se sumen i així tenim el número total de Testimonis que hi ha per tot el món. En la nostra pàgina web, davall la secció «Per tota la terra», es publiquen informes detallats de cada país. Estos informes ens animen, tal com informes pareguts van animar els primers cristians (Fets 2:​41; 4:4; 15:3).

Conteu aquells que s’associen amb vosaltres però que no prediquen?

Encara que no els incloem entre el número de testimonis de Jehovà, tots són benvinguts en les congregacions. Molts d’ells assistixen al Memorial de la mort de Crist. Quants són aproximadament? Això ho podem saber amb la diferència entre el número d’assistents al Memorial i el número de Testimonis. Al 2018, l’assistència al Memorial va ser de 20.329.317.

Molts que no assistixen a les nostres reunions es beneficien del nostre programa de cursos bíblics gratuïts a domicili. Durant l’any 2018, es van fer una mitjana de 10.079.709 cursos bíblics cada mes, alguns d’ells amb més d’una persona a la vegada.

Per què la xifra que donen alguns governs és més alta que la que doneu vosaltres?

Algunes agències dels governs determinen esta xifra preguntant a la gent amb quin grup religiós s’identifiquen. Per exemple, l’agència dels Estats Units declara que les seues enquestes «tracten de determinar si els enquestats es consideren a si mateixos part d’una comunitat religiosa». I afegixen que el resultat de les xifres que obtenen és «més subjectiu que objectiu». Per contra, nosaltres només contem com a testimonis de Jehovà aquells que prediquen i que informen la seua activitat, no aquells que diuen ser Testimonis.

^ § 2 Un any de servici va des de l’1 de setembre fins al 31 d’agost de l’any següent. Per exemple, l’any de servici del 2015 va des de l’1 de setembre del 2014 fins al 31 d’agost del 2015.

^ § 16 Un any de servici va des de l’1 de setembre fins al 31 d’agost de l’any següent. Per exemple, l’any de servici del 2015 va des de l’1 de setembre del 2014 fins al 31 d’agost del 2015.