Salta al contingut

Com es financen els Testimonis de Jehovà?

Com es financen els Testimonis de Jehovà?

L’obra de predicació es finança bàsicament amb donacions voluntàries dels testimonis de Jehovà. A les nostres reunions no es fan col·lectes ni se’ns demana el delme (Mateu 10:7, 8). En comptes d’això, si algú vol fer una donació, pot depositar-la a una de les caixes de donacions que hi ha als nostres llocs de reunió. Els donatius són anònims.

No s’ha de pagar el sou d’un clero. Açò fa que no tinguem tant de gasto. A més, els testimonis no cobrem per anar de casa en casa i els nostres llocs d’adoració són senzillets.

Les donacions que s’envien a les sucursals dels Testimonis de Jehovà s’usen per a ajudar a les víctimes de desastres naturals, els missioners i ministres itinerants, a construir els llocs de reunió a països en vies de desenvolupament, i per a imprimir i enviar Bíblies i altres publicacions.

Cadascú decidix si vol fer una donació per als gastos de la congregació local, per a l’obra mundial o per a les dos. Totes les congregacions preparen informes financers periòdicament i els seus membres els poden consultar.