Salta al contingut

Com es financen els testimonis de Jehovà?

Com es financen els testimonis de Jehovà?

 L’obra de predicació es finança bàsicament amb donacions voluntàries dels testimonis de Jehovà. a En els nostres llocs de reunió hi ha caixes de donacions i també pots trobar altres maneres per a fer-les en la nostra pàgina web. Es poden trobar diferents opcions, així que pots triar donar per a l’obra mundial, la congregació local o per a les dos.

 No s’espera que els testimonis de Jehovà paguen el delme ni que donen una quantitat específica o un percentatge del seu salari (2 Corintis 9:7). No es fan coŀlectes ni es cobra l’entrada a les nostres reunions, ni tampoc es cobra per batejar, oficiar funerals, bodes, o altres servicis religiosos. No demanem diners amb vendes de pastisseria, mercats, jocs de bingo, carnavals, sopars, sortejos o esdeveniments similars, ni soŀlicitem donacions. Mai es compartix la informació dels donants ni es fa disponible per al públic (Mateu 6:2-4). Ni les nostres pàgines web ni les nostres publicacions contenen anuncis que generen ingressos.

 Cada congregació dels testimonis de Jehovà anuncia cada mes informes econòmics a les seues reunions públiques. Es fa regularment una auditoria dels registres dels comptes de cada congregació per a assegurar-se que les donacions es gasten de la manera correcta (2 Corintis 8:20, 21).

Maneres de fer donacions

 •   Caixes de donacions: Pots fer donacions de diners o xecs en les caixes de donacions a les nostres Sales de reunions, Sales d’assemblees, o altres llocs on es fan les reunions.

 •   Donacions en línia: En molts països, pots utilitzar la pàgina «Fes una donació als testimonis de Jehovà» per a fer donacions amb targeta de crèdit, dèbit, transferència bancària i altres mètodes electrònics. b Alguns Testimonis aparten certa quantitat cada mes al configurar una donació freqüent utilitzant un d’estos mètodes (1 Corintis 16:2).

 •   Donació planificada: Alguns mètodes de donació requerixen planificació prèvia i/o assessorament legal. Amb esta classe de planificació pots obtindre beneficis fiscals al teu país. Algunes persones s’han beneficiat d’estar ben informades sobre les donacions benèfiques que poden fer durant la seua vida o que tinguen efecte quan moren. Per favor, posa’t en contacte amb la sucursal dels testimonis de Jehovà del teu país per a obtindre més informació de com fer donacions relacionades amb:

  •   Comptes bancaris

  •   Assegurances i plans de pensions

  •   Béns immobles

  •   Accions i bons

  •   Testaments i fideïcomisos

 Per a tindre més informació sobre els mètodes de donació disponibles al teu país, consulta la pàgina «Fes una donació als testimonis de Jehovà».

a Algunes persones que no són Testimonis també fan donacions amb gust per a donar suport a la nostra obra.

b Per a tindre més informació, mira el vídeo Tutorial de com fer donatius electrònicament.