Salta al contingut

Uns sacerdots enfurismats reben una resposta tranquiŀla

Uns sacerdots enfurismats reben una resposta tranquiŀla

Un responsable itinerant d’Armènia anomenat Artur, es va adonar que la congregació que estava visitant encara no havia participat en la predicació pública. Esta classe de predicació implica gastar uns exhibidors que presenten publicacions bíbliques. Per a promoure esta forma de predicació, Artur i la seua dona Anna, junt amb un altre Testimoni anomenat Jirayr, van posar un exhibidor en un poble xicotet. Van escollir un lloc per on passava molta gent.

Els vianants van començar immediatament a mostrar interés i endur-se publicacions. Però, este nou mètode de predicació, prompte va atraure l’atenció dels opositors. Dos sacerdots es van acostar a l’exhibidor, i un d’ells, sense avisar, el va bolcar. Tot seguit, li van pegar una bufetada a Artur i li van tirar les ulleres a terra. Artur, Anna i Jirayr van intentar calmar els sacerdots, però no van aconseguir res. Els sacerdots van xafar l’exhibidor i van escampar les publicacions. Després d’insultar els Testimonis i amenaçar-los, se’n van anar.

Artur, Anna i Jirayr anaren a la comissaria de policia a posar una denúncia. Van explicar el que havia passat i parlaren sobre la Bíblia a uns quants policies i altres empleats. Aleshores, van portar als tres Testimonis a l’oficina de l’oficial superior. Al principi només volia saber què havia passat. Però quan el policia es va enterar que Artur, que és un home fort, no havia seguit amb la baralla quan li van pegar una bufetada, va començar a fer preguntes sobre el cas i sobre les creences dels Testimonis. Es van passar quatre hores parlant! El policia estava tan impressionat pel que havia sentit que va exclamar: «Quina religió tan bona! Jo també vull ser com vosaltres!».

Artur i Anna

Al dia següent, quan Artur va continuar amb la predicació pública, un home que havia vist el que havia passat el dia anterior, se li va acostar. El va elogiar per haver mantingut la calma i per no haver lluitat amb els sacerdots. A més, li va dir que el que havia vist li va fer perdre tot el respecte als sacerdots.

Aquella nit, l’oficial superior va cridar a Artur per a que anara de nou a la comissaria. Però en comptes de parlar sobre el cas, li va fer més preguntes sobre la Bíblia. I dos policies més es van unir a la conversació.

Al dia següent, Artur va tornar a visitar al policia, i esta volta li va mostrar alguns dels nostres vídeos basats en la Bíblia. El policia va cridar a altres companys per a que també els veren.

Com a resultat del mal comportament dels sacerdots, molts policies reberen un bon testimoni per primera volta. Açò els va fer una bona impressió dels testimonis de Jehovà.