Estònia

Zimbabwe

Mongòlia

Puerto Rico

Totes les sales de reunions dels Testimonis de Jehovà porten el sant nom de Déu. És per esta raó que volem mantindre-les netes, presentables i en bon estat. És un privilegi i una part de la nostra adoració a Déu en la que tots podem participar-hi.

Oferix-te per netejar després de les reunions. Després de cada reunió, molts germans i germanes fan un repàs a la sala per deixar-la en condicions. Una volta a la setmana es neteja a fons. Un responsable de la congregació o un servent ministerial coordina la faena normalment seguint una llista de coses per fer: agranar, passar el motxo, aspirar la moqueta, torcar la pols, col·locar les cadires, desinfectar els vàters, netejar les finestres i els espills, traure el fem, netejar l’exterior i cuidar del jardinet. També es fa una neteja completa una volta a l’any. A l’incloure els nostres fills en algunes d’estes faenes, els ensenyem a respectar el nostre lloc d’adoració (Cohèlet [Eclesiastés] 4:17 [5:1 en NM]).

Dóna un colp de mà si calen reparacions. Tots els anys es fa una inspecció detallada de la Sala de Reunions per dins i per fora. Els treballs de manteniment es fan d’acord amb el resultat d’esta inspecció perquè la sala es conserve en condicions òptimes i estalviar gastos innecessaris (2 Cròniques 24:13; 34:10). Una sala neta i ben conservada és un lloc excel·lent per alabar Déu. Al participar en estos treballs demostrem quant apreciem Jehovà i el nostre lloc d’adoració (Salm 122:1). També causa una bona impressió al veïnat (2 Corintis 6:3).

  • Per què no hauríem de descuidar el nostre lloc d’adoració?

  • Què es fa per mantindre la Sala de Reunions neta?