T’agradaria mantindre’t fidel davant de les proves com ho va ser Daniel? Ell estudiava amb atenció la Paraula de Déu, inclús investigava profecies profundes (Dn 9:2). Per què podem dir que estudiar la Bíblia ens ajudarà a ser fidels? En primer lloc, perquè augmentarà la teua fe en el compliment de les promeses de Jehovà (Js 23:14). També augmentarà el teu amor per Déu i això et motivarà a fer lo correcte (Sl 97:10). Però, per on pots començar? Analitza les suggerències següents:

  • Què hauries d’estudiar? Una bona rutina espiritual inclou preparar-se les reunions de congregació. Disfrutaràs més de la lectura setmanal de la Bíblia, si apartes temps per investigar allò que no has entés molt bé. A més, alguns s’han proposat saber més de les profecies de la Bíblia, els diversos aspectes del fruit de l’esperit sant, els viatges missionals de l’apòstol Pau o inclús de la creació de Jehovà. Si durant el dia et ve a la ment alguna qüestió sobre la Bíblia, anota-te-la per al teu pròxim projecte d’investigació.

  • On pots trobar informació? Com a opció, mira el vídeo Ferramentes per a descobrir tresors espirituals. Per posar a prova les teues habilitats, investiga quina potència mundial està representada per les bèsties del capítol 7 de Daniel.

  • Quant de temps hauries de dedicar a l’estudi? L’estudi regular és la clau per tindre bona salut espiritual. Si ho preferixes, comença per sessions curtetes i augmenta progressivament la duració. Estudiar la Paraula de Déu és com cavar per trobar tresors amagats; quan més tresors trobes, més ganes tens de cavar! (Pr 2:3-6.) El teu desig d’estudiar augmentarà i formarà part de la teua rutina (1Pe 2:2).

QUÈ REPRESENTEN LES BÈSTIES DEL CAPÍTOL 7 DE DANIEL?

PREGUNTA ADDICIONAL:

Com es va complir Daniel 7:8, 24?

PRÒXIMA INVESTIGACIÓ:

Què representen les bèsties del capítol 13 d’Apocalipsi?