Salta al contingut

8 D’OCTUBRE DE 2018
NOVETATS

S’anuncia la presentació de noves publicacions, i l’actualització dels llocs web i les apps

S’anuncia la presentació de noves publicacions, i l’actualització dels llocs web i les apps

En la reunió anual de la Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania, celebrada el 6 d’octubre de 2018, es van presentar dos publicacions noves. El llibre Pure Worship of Jehovah—Restored At Last! (L’adoració pura de Jehovà... per fi restaurada!) està basat en la profecia d’Ezequiel, i el fullet Millora en la lectura i l’ensenyança està pensat per a ajudar els testimonis de Jehovà a ser millors lectors i mestres.

El llibre Pure Worship (en anglés) i el fullet Millora (en diferents idiomes) ja estan disponibles en jw.org i en l’aplicació JW Library. Més avant, el llibre Pure Worship es presentarà en altres idiomes.

En la reunió anual, també es va anunciar que la Junta Directiva ha aprovat una revisió considerable dels nostres llocs web i aplicacions. Es redissenyarà el lloc jw.org per a incloure el contingut i les característiques de JW Broadcasting i la BIBLIOTECA EN LÍNIA Watchtower. A més, també es redissenyarà l’app JW Library per a incorporar les funcions del programa Watchtower Library i el contingut que ara apareix solament en jw.org. L’aparença del nou lloc web i la de la nova aplicació s’unificaran i seran encara més intuïtives. Per exemple, se simplificaran les funcions principals per a facilitar l’ús del lloc i l’app, i per a que els usuaris troben ràpidament l’aliment espiritual. Ja s’ha començat amb la planificació i el disseny d’este gran projecte i, en pocs mesos, es començaran a vore algunes millores.