Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 LLIÇÓ 28

Què pots trobar a la nostra pàgina web?

Què pots trobar a la nostra pàgina web?

França

Polònia

Rússia

Jesús va dir als seus deixebles: “Que brille igualment la vostra llum davant de la gent; així veuran les vostres bones obres i glorificaran el vostre Pare del cel” (Mateu 5:16). Per complir estes paraules fem ús de les noves tecnologies com ara Internet. La nostra pàgina web jw.org és el portal oficial d’informació sobre les creences i activitats dels Testimonis de Jehovà. Quines característiques conté?

Respostes bíbliques a preguntes freqüents. Pots trobar la resposta a les preguntes importants de la vida que sempre t’has fet. Algunes d’estes es contesten als tractats Acabarà algun dia el sofriment?Té remei la mort? disponibles en línia en més de 600 idiomes. També pots trobar la Traducción del Nuevo Mundo en més de 130 idiomes i moltes publicacions per a estudiar la Bíblia com ara el llibre Què diu realment la Bíblia? i els últims números de les revistes La Atalaya ¡Despertad! Moltes d’estes publicacions les pots llegir, sentir-les en línia o baixar-te-les en formats tan comuns com MP3, PDF o EPUB. I si et trobes alguna persona interessada que parle un altre idioma? Pots imprimir-te algunes pàgines en la seua llengua per compartir-les amb ella. Així com vore vídeos en moltes llengües de signes. Pots descarregar-te lectures bíbliques dramatitzades, representacions bíbliquesmúsica agradable per a disfrutar al teu temps lliure.

Informació fiable sobre els Testimonis de Jehovà. També es pengen les últimes notícies i videoclips sobre la nostra obra mundial, esdeveniments relacionats amb els Testimonis de Jehovà i els nostres treballs de socors. Pots trobar dades sobre les pròximes assemblees i la informació de contacte de les nostres sucursals.

Gràcies a este mitjà, fem brillar la llum de la veritat fins les parts més remotes del planeta perquè persones de tots els continents, inclosa l’Antàrtida, es beneficien. Demanem en oració que “la paraula del Senyor es difonga” ràpidament per tota la Terra per a la glòria de Jehovà (2 Tessalonicencs 3:1).

  • Com ajuda jw.org a que més persones aprenguen la veritat de la Bíblia?

  • Que t’agradaria consultar a la nostra pàgina web?