Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 LLIÇÓ 7

Què fem en les nostres reunions?

Què fem en les nostres reunions?

Nova Zelanda

Japó

Uganda

Lituània

Les reunions dels cristians del segle I consistien bàsicament en cantar, fer oracions, en llegir la Bíblia i analitzar-la (1 Corintis 14:26). El mateix voràs quan vages a les nostres reunions.

Les ensenyances estan basades en la Bíblia i són pràctiques. Els caps de setmana, cada congregació es reunix per escoltar una Conferència Bíblica on es mostra la utilitat de la Bíblia a la nostra vida i al nostre temps. Se’ns anima a seguir el discurs amb la nostra Bíblia. Després de la conferència ve l’Estudi de La Atalaya, on, durant una hora, tots els presents poden comentar en l’anàlisi de l’article d’eixa setmana. Esta anàlisi ens ajuda a seguir els consells bíblics en la nostra vida. En cadascuna de les més de 110.000 congregacions que hi ha per tot el món s’estudia el mateix article.

Millorem la nostra manera d’ensenyar. Una vesprada entre setmana tenim una reunió que consta de tres parts que es diu El viure Cristià i la Predicadió, i que està basada en la informació del Quadern d’activitats: El viure cristià i la predicació que ix cada mes. La primera part d’esta reunió, que es diu “Tresors de la Paraula de Déu”, ens ajuda a comprendre millor uns capítols de la Bíblia que la congregació ja ha llegit abans. La següent part, “Millora en la predicació”, inclou demostracions de com parlar de la Bíblia amb els altres, i un conseller ressalta algun punt que ens ajuda a tots a millorar la lectura i l’oratòria (1 Timoteu 4:13). I en l’última part, “Visquem com a cristians”, es considera com posar en pràctica els principis bíblics en la vida quotidiana. Inclou una anàlisi per preguntes i respostes que profunditza la nostra comprensió de la Bíblia.

Quan vingues a les reunions, et sorprendràs de la qualitat de l’educació bíblica que hi rebràs (Isaïes 54:13).

  • De què creus que es parla a les reunions dels testimonis de Jehovà?

  • A quina reunió de totes estes t’agradaria anar?