Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 LLIÇÓ 6

Com ens beneficia relacionar-nos amb altres testimonis de Jehovà?

Com ens beneficia relacionar-nos amb altres testimonis de Jehovà?

Madagascar

Noruega

Líban

Itàlia

Els testimonis de Jehovà mai faltem a les nostres reunions, encara que hagem de fer molts quilòmetres, que ploga a cànters o faça un sol de justícia. A pesar dels problemes o d’estar baldats després de la faena, ens esforcem per reunir-nos amb els nostres germans. Per què?

És bo per al nostre benestar. Pau va dir que aquells que anem a les reunions “vetlem els uns pels altres” (Hebreus 10:24). Esta expressió significa “estar pendent”, o siga, conéixer-nos o, en altres paraules, preocupar-nos pels altres. Quan coneixem als membres de la congregació, ens adonem que alguns han passat per problemes pareguts als nostres i els han superat, i que, per tant, també poden aconsellar-nos.

Forja bones amistats. Quan anem a les reunions, estem envoltats d’amics íntims, no de simples coneguts. En altres ocasions ens ajuntem per passar una bona estona. Quin efecte positiu té això en nosaltres? Aprenem a valorar-nos i estimar-nos encara més. I com que som amics íntims, quan els nostres germans tenen problemes, anem corrents a ajudar-los (Proverbis 17:17). Al relacionar-nos amb tots els germans de la congregació, demostrem que tenim “la mateixa sol·licitud els uns pels altres” (1 Corintis 12:25, 26).

T’animem a elegir com a amics a aquells qui fan la voluntat de Déu. I on trobaràs amics com estos? Entre els testimonis de Jehovà. No deixes que res t’impedisca reunir-te amb nosaltres.

  • Per què és beneficiós anar a les reunions?

  • Quan t’agradaria vindre a una reunió i conéixer els membres de la congregació?