Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 LLIÇÓ 12

Quins són els nostres mètodes de predicació?

Quins són els nostres mètodes de predicació?

Espanya

Bielorússia

Hong Kong

Perú

Poc abans de morir, Jesús va dir: “Aquesta bona nova del Regne serà anunciada per tota la terra, perquè tots els pobles en reben un testimoni. I aleshores vindrà la fi” (Mateu 24:14). Però, com es predicaria “per tota la terra”? Seguint els mètodes que va donar Jesús quan va estar a la Terra (Lluc 8:1).

De casa en casa. Jesús va ensenyar als seus deixebles a predicar les bones notícies de casa en casa (Mateu 10:11-13; Fets 5:42; 20:20). Als cristians del segle I se’ls van assignar territoris específics on predicar (Mateu 10:5, 6; 2 Corintis 10:13). Igualment, hui en dia estem organitzats per a predicar, i cada congregació té el seu territori. Aixina complim el que Jesús ens va manar: predicar i donar un testimoni complet (Fets 10:42).

On estiga la gent. Jesús també va donar l’exemple a l’hora de predicar als llocs públics, com a la vora del mar o a un pou comunitari (Marc 4:1; Joan 4:5-15). Nosaltres també parlem de la Bíblia on podem, ja siga pel carrer, a les botigues, als parcs, o fins i tot, per telèfon. També donem testimoni als nostres veïns, companys de classe o de faena i als nostres familiars quan siga oportú. Tot això ha fet possible que milions de persones de tot el món escolten que Jehovà “ens ha salvat” (Salm 96:2).

A qui t’agradaria parlar de les bones notícies del Regne i del que significa per al seu futur? No t’ho guardes per a tu només. Predica en la primera oportunitat que tingues!

  • Quines “bones notícies” s’han de predicar?

  • Quins mètodes de predicació ens va ensenyar Jesús?