Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 LLIÇÓ 11

Per què celebrem assemblees?

Per què celebrem assemblees?

Mèxic

Alemanya

Botswana

Nicaragua

Itàlia

Has vist que contentes estan estes persones? És perquè estan a una de les nostres assemblees. Tal com els servents de Déu del passat, a qui se’ls va manar reunir-se tres voltes a l’any, nosaltres també estem molt contents de reunir-nos en les assemblees (Deuteronomi 16:16). Cada any en tenim tres: dos assemblees del circuit que duren un dia i una assemblea regional que en dura tres. Com ens beneficien?

S’unix més la nostra germandat cristiana. Tal com als israelites els agradava alabar Jehovà quan celebraven assemblees, a nosaltres també ens agrada adorar-lo en estes ocasions especials (Salm 26:12; 111:1). Estes reunions són una oportunitat perfecta per a conéixer germans d’altres congregacions o països i relacionar-nos amb ells. A migdia mengem tots junts al lloc d’assemblea, aixina podem fer amics (Fets 2:42). Allí veiem en primera persona l’amor que unix a tots els germans del món (1 Pere 2:17).

Ens ajuden a créixer espiritualment. Els israelites treien profit d’entendre “les paraules” de les Escriptures, quan se les explicaven (Nehemies 8:8, 12). I com ells, nosaltres també apreciem molt la instrucció que se’ns dóna a les assemblees. Cada una té un tema bíblic. Per mitjà de discursos i escenificacions se’ns ensenya com fer la voluntat de Déu. A més, ens anima molt escoltar experiències de persones que han superat les dificultats al viure com a cristians en estos temps tan difícils. En les assemblees regionals es fan representacions de temps bíblics on aprenem lliçons pràctiques. I en totes les assembles es bategen aquells qui volen simbolitzar la seua dedicació a Déu.

  • Per què estem tan contents d’anar a les assemblees?

  • Com et beneficiarà anar a una assemblea?