Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

9a SECCIÓ

Adoreu Jehovà com a família

Adoreu Jehovà com a família

“Adoreu el creador del cel i de la terra” (Apocalipsi [Revelació] 14:7).

Com has deprés en esta publicació, la Bíblia conté molts principis que t’ajudaran tant a tu com als teus. Jehovà vol que sigues feliç. De fet, et promet que si el poses en primer lloc en la teua vida, tota la resta “vos ho donarà de més a més” (Mateu 6:33). De veres vol ser el teu amic. Per tant, utilitza cada oportunitat que tens per estretir la teua amistat amb Ell. Açò és el privilegi més gran que cap persona pot tindre (Mateu 22:37, 38).

1 ENFORTIX LA TEUA RELACIÓ AMB JEHOVÀ

EL QUE DIU LA BÍBLIA: Jehovà diu: “Jo vos seré pare, i vosaltres em sereu fills i filles” (2 Corintis 6:18). Jehovà vol que sigues un bon amic seu. Com pots ser-ho? Una manera és orant-li. De fet, Jehovà t’invita a ‘pregar contínuament’ (1 Tessalonicencs 5:17). Desitja escoltar els teus pensaments i les teues preocupacions (Filipencs 4:6). La teua família vorà com de real és Déu per a tu quan ores amb ella.

A més de parlar amb Ell, has d’escoltar-lo. Com ho pots fer? Estudiant la Bíblia i les publicacions basades en ella (Salm 1:1, 2). Meditant en el que aprens (Salm 77:12, 13 [11, 12 en NM]). I també anant regularment a les reunions cristianes (Salm 122:1-4).

Una altra manera important d’enfortir la teua relació amb Jehovà és parlant a altres sobre ell. Quant més temps passes fent açò, més a prop d’ell et sentiràs (Mateu 28:19, 20).

PROVA DE FER AÇÒ:

  • Aparta un temps al dia per a llegir la Bíblia i per a orar.

  • Com a família, doneu prioritat a les activitats espirituals més bé que a l’entreteniment i l’esplai.

2 DISFRUTA DE L’ADORACIÓ EN FAMÍLIA

EL QUE DIU LA BÍBLIA: “Acosteu-vos a Déu, i Déu s’acostarà a vosaltres” (Jaume 4:8). Cal que faces i seguisques un programa regular d’adoració en família (Gènesi 18:19). Però amb això no hi ha prou. Déu ha de formar part de la teua vida diària. Enfortix la relació dels teus amb Jehovà parlant-los “a casa i tot fent camí, quan et gites i quan t’alces” (Deuteronomi 6:6, 7). Posa’t la meta que es va posar Josué, qui va dir: “Jo i la meua família adorarem el Senyor!” (Josué 24:15).

PROVA DE FER AÇÒ:

  • Fes un programa constant d’ensenyança. Este ha de tindre en compte les necessitats de tots els membres de la família.