Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 LLIÇÓ 1

Un secret que ens alegra saber

Un secret que ens alegra saber

T’han contat alguna vegada un secret? *... La Bíblia parla d’un secret especial que sap Déu. I és secret perquè la gent no en sabia res. Fins i tot els àngels volien saber-lo! Vols saber quin és eixe secret?...

Què creus que volien saber els àngels?

Fa molt, molt de temps, Déu va crear el primer home i la primera dona. Es deien Adam i Eva. Déu els va donar per a viure un lloc molt bonic anomenat el jardí de l’Edén. Si Adam i Eva hagueren obeït Déu, ells i els seus fills haurien convertit tota la Terra en un paradís com aquell jardí. I podrien viure-hi per sempre! Però recordes què van fer Adam i Eva?...

Van desobeir Déu, i per això nosaltres no vivim ara en un paradís. Però Déu va dir que la Terra seria molt bonica i que tots els humans hi viurien per sempre i serien feliços. Com faria açò? Durant molt de temps, la gent no ho va saber. Era un secret!

Quan Jesús va vindre a la Terra, va parlar un poquet més d’eixe secret. Va dir que era el Regne de Déu. Jesús va dir a la gent que orara perquè vinguera eixe Regne que convertirà la Terra en un bonic paradís.

Què et pareix este secret?... Recorda que només els qui obeïxen Jehovà viuran en un paradís a la Terra. La Bíblia conta moltes històries d’hòmens i dones que van obeir Jehovà. T’agradaria saber més d’estos hòmens i dones?... Ara vorem qui n’eren alguns i com podem ser com ells.

^ § 3 En totes les lliçons voràs uns punts suspensius darrere de les preguntes. Ací, fes una pausa i deixa que el teu xiquet responga.