Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 LLIÇÓ 10

Jesús sempre va ser obedient

Jesús sempre va ser obedient

T’és sempre fàcil obeir el papà i la mamà?... De vegades costa. Sabies que Jesús va ser obedient a Jehovà i als seus pares?... El seu exemple t’ajudarà a obeir el papà i la mamà inclús quan no siga fàcil. Aprenguem més d’açò.

Abans de vindre a la Terra, Jesús vivia al cel amb el seu Pare, Jehovà. Però Jesús també va tindre pares a la Terra. Es deien Josep i Maria. Saps com van arribar a ser els seus papàs?...

Jehovà va agarrar la vida de Jesús al cel i la va posar dins de Maria. Aixina Jesús naixeria i viuria a la Terra. Quin miracle! Jesús va créixer dins de Maria com un bebé creix dins de la seua mamà. Després de nou mesos, va nàixer Jesús. Així és com Maria i el seu marit, Josep, van ser els papàs de Jesús a la Terra.

Quan Jesús tenia 12 anys, va demostrar que volia molt a son Pare, Jehovà. Què és el que va fer? Jesús i la seua família viatjaven a Jerusalem per la Pasqua. Quan tornaven cap a casa, Josep i Maria no trobaven Jesús a cap lloc. Saps on estava?...

Per què estava Jesús al temple?

Josep i Maria es van afanyar a tornar a Jerusalem, i van remoure cel i terra per trobar Jesús. Estaven molt preocupats perquè no sabien on estava. Però després de tres dies, el van trobar al temple. Saps per què estava Jesús en el temple?... Perquè allí podia deprendre de son Pare, Jehovà. Ell estimava Jehovà i volia deprendre com agradar-li. Inclús quan es va fer un home, sempre va obeir Jehovà, encara que de vegades no li va ser fàcil i va patir. Va obeir Jesús també a Josep i Maria?... Sí, la Bíblia diu que ho va fer.

Què deprens de l’exemple de Jesús?... Has d’obeir el papà i la mamà fins i tot quan et coste fer-ho. Ho faràs?...