Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 LLIÇÓ 5

L’arca de Noé

L’arca de Noé

Amb el pas del temps, la terra es va omplir de gent. Però la majoria de les persones eren roïnes. Fins i tot, alguns àngels es tornaren malvats. De fet, deixaren de viure al cel per baixar ací a la terra. Saps per què? Perquè volien casar-se amb les dones.

Els àngels i les seues dones tingueren fills que, al créixer, es convertiren en hòmens molt forts que maltractaven els altres. Jehovà no podia permetre que les coses continuaren aixina, per tant, va decidir portar un diluvi per a eliminar tota eixa gent malvada.

No obstant, hi havia un home que era diferent, li deien Noé, i estimava Jehovà. Tenia dona i tres fills: Sem, Cam i Jàfet, que també estaven casats. Jehovà va demanar a Noé que fera una arca gran per a que ell i la seua família pogueren sobreviure al diluvi. Una arca és com una caixa gegant que pot flotar en l’aigua. A més, Jehovà li va dir a Noé que introduïra molts animals a l’arca per a que també sobrevisqueren.

Noé va començar a construir l’arca sense pensar-s’ho. Ell i la seua família van tardar 50 anys en acabar-la. La feren exactament com Jehovà els havia dit. A més, durant tot eixe temps, Noé va advertir la gent sobre el diluvi, però ningú li va fer cas.

Finalment, va arribar el moment d’entrar a l’arca. T’agradaria saber què va passar després?

«Tal com van ser els dies de Noé, així serà la vinguda del Fill de l’home» (Mateu 24:37)