Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 LLIÇÓ 1

Déu va crear el cel i la terra

Déu va crear el cel i la terra

Jehovà Déu és el nostre Creador. Ell ho ha fet tot, tant les coses que es veuen com les que no. Abans de fer les coses que podem vore, va fer molts, molts àngels. Saps què són els àngels? Els àngels són criatures que Jehovà va crear i que no podem vore, a l’igual que tampoc podem vore’l a ell. El primer àngel que Jehovà va crear es va convertir en el seu ajudant i va coŀlaborar amb ell en la creació de les estreles, els planetes i totes les altres coses. Un d’eixos planetes és la Terra, el lloc tan bonico on vivim.

Aleshores, Jehovà va preparar la terra per a que visqueren els animals i les persones, va fer que brillara la llum del Sol i, a més, va fer les muntanyes, els oceans i els rius.

I què va passar després? Jehovà va fer l’herba, les plantes i els arbres. I des d’eixe moment, començaren a créixer diferents varietats de fruites, verdures i flors. Jehovà també va crear tots els animals: els animals que volen, els que naden, els que s’arrastren... Des dels més xicotets com els ratolins, fins els més grans com els elefants. Quin és el teu animal favorit?

Després d’això, Jehovà li va dir al primer àngel: «Fem l’home». Els humans havien de ser molt diferents de la resta dels animals. Ells podrien inventar coses, parlar, riure i orar. També serien els responsables de cuidar de la terra i els animalets. T’agradaria saber  qui va ser el primer home? Ho descobriràs en la següent lliçó.

«Al principi, Déu va crear el cel i la terra» (Gènesi 1:1)