Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

 LLIÇÓ 2

Déu va crear el primer home i la primera dona

Déu va crear el primer home i la primera dona

Jehovà va plantar un jardí en un lloc anomenat Edén. Este jardí estava ple de flors, arbres i animals. Llavors, Déu va crear el primer home, Adam, de la pols de la terra i li va donar vida. Saps què va passar? L’home es va convertir en un ser viu. Després, Jehovà li va demanar a Adam que cuidara del jardí i posara nom a tots els animals.

Però també li va donar una instrucció clara: «Pots menjar fruita de qualsevol arbre que hi ha al jardí, menys d’un arbre especial. En cas que menges d’eixe arbre, moriràs».

Més tard, Jehovà va decidir fer-li una ajudanta a Adam, així que va fer que s’adormira profundament i, després, va usar una de les seues costelles per crear una dona per a ell. Li deien Eva. Adam i ella van ser la primera família humana. Però, com es va sentir Adam quan  va vore la seua dona? Es va posar tan content que va dir: «Quina cosa tan meravellosa ha fet Jehovà amb la meua costella. Ella sí que és com jo».

Després, Jehovà els va dir que tingueren fills i ompliren la terra. Volia que disfrutaren junts del seu treball de convertir la terra en un paradís, tal com ho era el jardí de l’Edén. Però les coses no van ser aixina, saps per què? Ho descobriràs en la següent lliçó.

«El Creador, des del principi, els va fer home i dona» (Mateu 19:4)