Salta al contingut

Salta a la taula de continguts

LLIÇÓ 1

Quines són les bones notícies?

Quines són les bones notícies?

1. Quines són les bones notícies de part de Déu?

Déu vol que tinguem una vida feliç. Ell va crear la Terra i tot el que hi ha en ella perquè estima la humanitat. Prompte eliminarà les causes del sofriment perquè persones de tota la Terra tinguen un futur millor. Llig Jeremies 29:11.

Cap govern ha pogut fer desaparéixer la violència, les malalties o la mort. Però hi ha bones notícies. Prompte, Déu establirà el seu govern i eliminarà els governs humans. El seu poble gaudirà de pau i bona salut. Llig Isaïes 25:8; 33:24 i Daniel 2:44.

2. Per què són urgents les bones notícies?

El sofriment desapareixerà quan Déu elimine la gent roïna de la Terra (Sofonies 2:3). Quan farà això? La Paraula de Déu va predir les condicions que ara fan sofrir a la humanitat. Estes condicions demostren que prompte actuarà Déu. Llig 2 Timoteu 3:1-5.

3. Què hem de fer?

Hem d’aprendre de Déu per mitjà de la seua Paraula, la Bíblia. És com la carta d’un bon pare als seus fills. Ens diu com gaudir d’una vida millor ara i de vida eterna a la Terra en un futur. És veritat, potser a alguns no els agradarà que estudies la Bíblia, però no permetes que et desanimen. L’oportunitat de viure un futur millor és massa bona per a perdre-la. Llig Proverbis 29:25 i Apocalipsi 14:6, 7.